Hogyan tűntethetném el a sok pattanást a homlokomról és az arcomról?
Figyelt kérdés
Nagyon sok pattanás van a homlokomon,nagyon rücskös és mielőtt menstruálok még pirosak is lesznek. Arclemosót szoktam használni minden nap és egy kis alapozót hogy annyira ne lászódjon,de az se sokat segít. Hogyan lehetne teljesen eltűntetni a pattánasaimat?2015. dec. 5. 11:44
1/4 anonim válasza:
Nem azt a sz*r alapozót kéne felkenegetni, mert az csak szárítja a bőröd és nem nyújt megoldást!! Egyrészt kozmetikushoz kéne járni, bár ha nagyon sok a ragya, akkor inkább már bőrgyógyász, aztán azt is marha jó, hogy írod, hogy hány éves vagy, mert tinikorben ez sajna gyakori jelenség, felnőtt korban már gáz. Harmadrészt az is lehet, hogy rosszul táplálkozol és bizonyos élelmiszereket nem bír el a szervezeteted, ezért kicsapja a fejed és kirügyezel.
2/4 anonim válasza:
Nekem 25 évesen fogamzásgátló abbahagyása után lett rengeteg pattanásom.
Nem az iszap szappan jött be. Ha csúnyább az arcom, akkor napi kétszer, ha szebb, akkor napi egyszer mosok arcot vele. Láthatóan szebb a bőröm tőle. Eléggé szárít, viszont megfigyeltem, hogyha este mosok vele arcot és kibírom, hogy nem hidratálózok, akkor természetes úton vissza zsírosodik reggelre a bőröm, de ettől függetlenül szép marad és nem durván, fénylőn zsíros.
3/4 anonim válasza:
Ajanlom az élesztőt! Élesztőt kis vizzel felkened az arcodra,rajtahagyod kb 20percig max es lemosod. Nagyon szep sima lesz az arcocskad es puha,csak vigyazz,mert szarit :))
4/4 lSTICHMAN válasza:
próbáld ki a parajdi sószappant, csodákra képes.
www.parajdisoszappan.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!