Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől véres a bugyim?

Mitől véres a bugyim?

Figyelt kérdés
Nem menstruálok, van még fél hónap addig, de már nem ez az első eset, hogy pici foltokat látok a bugyimon. Mi lehet ez?

2016. jan. 10. 11:19
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Félidőben a peteéréskor előfordulhat pecsételő vérzés, nincs semmi bajod.
2016. jan. 10. 11:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Hú, nagyon Köszönöm neked. Már megijedtem.
2016. jan. 10. 11:46
 3/5 anonim válasza:
53%
Annyira szeretem ezeket a valaszokat amikor a kerdezot lenezik hogy hogyan tud ilyen "hulyeseget" kerdezni... Igen felidoben elofordulhat.. nekem is volt ilyen hogy fel idoben vereztem elmentem nogyogyaszhoz es meg szerencse mert mehszaj sebem volt... nem riogatni akarlak de itt nem fogod megtudni hogy mi bajod.. a nogyogyasz fogja tudni megmondanin:)
2016. jan. 10. 11:48
 4/5 anonim ***** válasza:
A méhszájseb nem ovulációkor jár kis vérzéssel. És nem lenéztem, hanem válaszoltam.
2016. jan. 10. 12:12
 5/5 anonim válasza:
Kepzeld nekem az volt a panaszom hogy 3honapig mindig felidoben barnaztam 4-5 napig.. es ha kiteszem ide a kerdest es nem noyogyaszhoz megyek el akkor meg most sem tudnam mi bajom ha engem is letudtak volna egy ilyennel ezen az oldalon hogy NINCS SEMMI BAJOD.
2016. jan. 10. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!