Hy! Ez már a mensim, hivatalosan is?
Figyelt kérdés
Megjött akkor hivatalosan is?
Sztori: Ma reggel tüsszentettem egyett és éreztem hogy nagyon átáztam (folyásra gondoltam) majd elmegyek a mosdóba hogy megnézzem mivan, teljesen barnás pirosos erőteljes vérszagú válladék jött ki belőlem, hogy jobban megbizonyosodjak hogy ez akkor már a mensim végeztem egy wc papíros tesztet ès semmilyen váladék nem volt hanem csak piros volt a wcpapír nem erőteljes hanem halvány piros nem szünni akaró, ahányszor kitöröltem oda lennt mindig piros volt , akkor ez már az?hasfájásom nincs, nem vagyok ingerült. 13/L
2016. jan. 9. 09:52
2/5 anonim válasza:
Igen, ez már az! Szólj anyukádnak, megmutatja, hogyan kell használni a betétet, tegyél be egyet a bugyidba! :) A menstruáció megjövetele nem mindig jár hasfájással, és ingerültséggel is. Ráadásul ez az első alkalom, a későbbiekben nagyon megváltozhatnak a tüneteid, mielőtt megjön, de majd kitapasztalod. Az is normális, ha a mostani alkalom után rendszertelenül, összevissza, néhány hónapos kimaradásokkal jelentkezik csak a vérzés :)
3/5 anonim válasza:
Igen ez már az. Tegyél be betétet és 4 óránként cseréld ki.
4/5 anonim válasza:
Igen,de ha elolvastad volna a többi ötezer ugyanilyen kérdést,akkor rájöttél volna magadtól is...és amúgy is,ezt miért nem az Anyukáddal beszéled meg?
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Utolsó:azért mert anya nincs otthon 4kor jön haza.
Beraktam mára betétet nem rég cseréltem.
2016. jan. 9. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!