Az nagy baj ha 15 éves vagyok és lassan 2 hetet késik a mensim?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy késhet a testzsír arány miatt de nem tudom mi lehet a baj ilyen még sosem volt 175 cm magas vagyok és 55 kg. Valaki tud mondani erre valamit?2016. jan. 3. 21:34
1/9 anonim válasza:
Két hét után már lehet terhességi tesztet csinálni. (nem kell a fejemet leharapni)
Ha pár napon belül nem jön meg, egy dokit meglátogatnék, de volt kedvesem, akinek néha (évente legalább egyszer) kimaradt...
A késének sok oka lehet. (A triviálison kívül) Stressz, megváltozott étkezés, betegség, szinte bármi
3/9 anonim válasza:
Igen , lehet, de sok minden okozhatja ezeken kívül is pl. fiatalkorban a hormonok még nem "álltak be", hirtelen növekedés, stressz, terhesség!
4/9 anonim válasza:
1. es vagyok. Elég fiatal vagy a leg valószínűbb, hogy még nem állt be a ciklus, de ha eddig rendszeres volt, fenntartom, amit ítram
5/9 anonim válasza:
Semmi bajod sincs feltehetőleg, még fiatal vagy nagyon. Majd be fog ez állni szabályosra, de azért azt tudnod kell, hogy nagy ritkán ki is maradhat egy-egy még a felnőtt nőknél is.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazából már kb. fél éve rendszeresen normálisan megjött amikor kell de előtte is volt mikor késett közel két hetet. De most éreztem párszor hogy fáj a hasam de csak ritkán és aggódok kicsit és a szüleim is, mert ilyen mg nem volt. :/
2016. jan. 4. 21:37
7/9 anonim válasza:
Teljesen normális ez még a korodban.
8/9 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a megnyugtató szavakat
2016. jan. 5. 21:43
9/9 A kérdező kommentje:
Ma már volt egy kis pirosas foltom :/ akkor megfog jönni mostmár?
2016. jan. 11. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!