Hogyan csereljek tampont suliba?
14 eves vagyok, egy eve tart a menzeszem, es nemreg tertem at a tamponra (ami jobb). Eddig csereltem mar suliba, de mindig veres lett a kezem, es nagyon nem tartom higenikusnak. Ti hogy csinaljatok? Terjek vissza betetre ha suliba vagyok? Elore is koszi.
14/L
WC-papírral fogd meg a kihúzófonalat, így rögtön bele is tudod csavarni a használt tampont. betevéskor WC-papírral törlöm meg a kezem, aztán megmosom.
csinálhatod úgy is, hogy tamponnal mész suliba, mikor megtelt, kiveszed a fenti módszerrel, és betétet raksz be. így nem lesz véres a kezed, és tisztább maradsz te is, mint egész nap betéttel.
Koszi szepen! :) Eddig is igy csinaltam, de olyan idiota ajtok vannak a Wcbe, hogy tokre belatni. Jo hogy izgulok, nehogy belassanak igy nem merek sokaig vacakolni. Majd megkerem valami osztalytarslanyt hogy kiserjen el es fogja kivulrol az ajtot.:DD
Koszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!