Túrán hogy cseréljek tampont?
Én nekem nem lenne gond erdőben cserélni tampont.
Gyakorold otthon, próbáld ki, hogy állva/guggolva hogy tudod betenni.
Jó de ott hol mosok kezet?
Be tudom tenni állva is, csak erdőben pisilni se szeretek, nem hogy még tampont cseréni..
Tegyél be betétet is, és akkor az úgy elég lesz, ha amúgy a tampon elég Neked órákon át. Ha meg nem, betétet könnyebb cserélni kézmosás nélkül. De amúgy kényelmetlen így túrázni, én inkább a túrát hagynám ki.
Vehetsz hűsikendőt vagy kézfertőtlenítő gélt is, lehet kapni ilyen egész mini kiszerelésben is direkt utazáshoz, és utána lelocsolod vízzel a kezed, de valóban nem elég higiénikus.
Kezet mosni nem tudsz, vigyél magaddal törlő kendőt.
Mindenképpen cserélj, mert nem is egészséges ha 7 órán át bent van az ázott tampon.
Nem hagyhatom ki a túrát, ez ilyen kötelező sulis, és már így is sok programot kihagytam.
Tudom, hogy a betétet könnyebb kicserélni, de az nekem elcsúszik..
Nem bírja nekem órákon át, az első napokon olyan 2,5-3 óránként cserélem.
És ha víz+popsitörlő, akkor attól nem lesz bajom? Remélem elég lesz egyszer cserélni, de azért a biztonság kedvéért teszek be betétet is.
Ne haragudjatok csak eléggé ráparázok az ilyenekre, a suliban is minden szünetben megnézem, hogy nem-e áztam át :D
fertőtlenítős kendő, plusz használj normált, meg betétet, úgy tudsz cserélni
vigyél zacskót meg sok papírzsebit amibe belerakod a használt cuccot, jól zárhatóat :D
Ha előző nap megjön, és elég erős a vérzésed, akkor kipróbálhatod otthon a normált, hogy ki tudod-e rendesen szedni, fel tudod-e rendesen rakni.
Egyébként ha találsz egy olyan bokrot, ahol nincs senki, egy barátnőd takar, ilyesmi, akkor simán ki lehet cserélni. Vegyél drogériában alkoholos kézfertőtlenítő gélt, az nagyon praktikus. Legyen nálad egy zacskó, üres doboz, bármi, hogy a tampont beletehesd, és majd kidobhasd (ne az erdő közepén hajítsd el, én se szeretnék vele találkozni, ha arra túráznék). Vigyél elég zsepit, és plusz betétet, ha cserélni kéne azt is.
Tudom, hogy nagyon kényelmetlen, de hidd el, emiatt nem érné meg kimaradni semmiből :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!