Túrán hogy cseréljek tampont?
Mentek a zöldek!:)
Akkor nem a túrán fogom a normált kipróbálni először. Minit használok majd + betétet, + viszek nedves törlőkendőt is magammal. Meg zacskót és sok zsebit amibe betehetem.
Applikátoros tampont használj.
Az én vérzésem nem hinném, hogy erős, csak átlagos. De amikor leginkább vérzek, akkor nekem a super tampon sem bírja 4-4,5 óránál tovább. Volt, hogy olyankor csak mini volt nálam a munkahelyemen, és óránként, kétóránként cserélni kellett. Szóval tuti, hogy nem bír ki 7 órát a mini. De ezt bizonyára te is tapasztaltad már.
Én inkább amiatt döntenék a betét + intim törlőkendő mellett a túra idejére, mert tamponcserénél, ha erős a vérzésed, elkerülhetetlen, hogy az ujjaid véresek ne legyenek. Még akkor is, ha applikátorosat használsz, hiszen így is hozzáér ott a testedhez a kezed. És akkor ott hogy mosod le? Szépen ott lesz a körmöd körül, körmöd alatt, mert tiszta vízzel a bőrről le lehet mosni, de szappan nélkül nemigen jön le köröm tövéről, meg alóla.
Akkor aztán rejtegetheted a kezed mindenki elől. Bár lehet, hogy le tudod vakarni nedves törlőkendővel, de a körmöd alól nem. Szóval erős színes körömlakk is legyen a körmödön. Vagy vigyél szappant is, meg egy palack vizet kézmosás céljából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!