Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nemibetegség minden esetben...

Nemibetegség minden esetben viszketéses állapottal jár?

Figyelt kérdés

Pár napja észrevettem egy kis duzzanatot magamon, nem ég, nem viszket, nincs mellette folyásom sem. Előtte borotválkoztam 2 nappal, lehet, hogy attól jött ki? Nem nőtt, nem változott és már kezd elmúlni. Keddre van időpontom az orvosomhoz, biztos ami biztos alapon, de az még nagyon messze van.

Gondolom, ha valamit elkaptam volna, lenne más tünete is.

2016. jan. 8. 13:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Valószínűleg más tünete is lenne. De azért azt leírhattad volna, hogy élsz-e nemi életet, mert akkor lehet. Ha nem, akkor nem valószínű, de a borotvának is köze lehet hozzá.
2016. jan. 8. 15:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Lehet , hogy csak a borotvalastol egy szortuszo begyulladt, vagy befele kezdett noni a szorszal , es az okozza a puklit.

Bar , ha nem mulna , vagy noni kezdene, en elmennek dokihoz vele.

De szerintem csak a borotvalas, olykor nekem is szokott pukli keletkezni, mint egy pattanas kicsit olyan.

2016. jan. 8. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!