A baratom prostival szexelt, nemibetegseg?
megtudtam hogy a parom sztriptizbarba jar szexelni, szakitottam is vele.
eleg ismert hely, nem tudom milyen lanyok dolgoznak ott de felek, hogy osszeszedett valami betegseget. nem tudom, hogy gumival csinaltak-e es nem is szivesen kerdeznem meg.. sos!
szerintem kérdezd meg tőle.
ti hogyan védekeztek? mindeképpen menj el orvoshoz, ha cikinek érzed akkor elmondhatod neki, hogy a párod megcsalt és félsz, hogy hazahozott valamilyen betegséget.
de nap mint nap járnak oda vizsgálatra emberek, nem fognak kinézni.
mindenképpen menj el, netről senki nem fogja megmondani, hogy elkaptál -e valamit.
már csak azért is menj el, mert van aminek nincsen tünete hosszú ideig, szóval lehet a későbbi partneredet is megfertődöd!
hajrá, ess rajta túl, azt a barmot meg felejtsd el, jobb neked nélküle!!
Szerintem pedig ha mar szakitottatok, akkor inkabb ne is kerdezz tole semmit, janem Te vizsgaltasd meg sajat Magadat, hogy megnyugodjal.
Igen, a prostitualtaktol sokmindent ossze lehet szedni (de ez sem torvenyszeru, csak magas a rizikofaktor).
bocsi közben azt hittem kitöröltem az első mondatot:D
ha szakítottatok tényleg ne kérdezd.főleg amilyen patkány volt!!!!
ha gumival szexeltek és ti is, akkor is ajánlott vizsgálat, mivel testnedvvel is terjedhet pár csúnya dolgo
én megkérdezném tőle hogy gumit huzott e, bár ki tudja hogy igazat mond e...
menj el a nőgyógyászhot vagy a nemibeteg gondozóba és mondd el ezt, ha kivizsgálnak megnyugszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!