Milyen nemibetegség lehet?
Figyelt kérdés
Egy hónapja sok alkohol miatt viszonyom volt egy elég "lotyó" lánnyal, és sajnos nem védekeztünk. Azóta több nemibetegség tünetét is érzékeltem, elösször kellemetlen érzést éreztem a péniszemnél, ha vizelek fáj stb ez tripperre utal. Azután 3-4 hét múlva jött egy kis seb a péniszemen ez elvileg szifiliszre utal.
Most már két napja elkezdett fájni a torkom és az állam alatt egy kicsivel lent középen és két oldalt olyan mintha ott duzzadva lenne, nem tudom hogy az melyik része. Most attól félek hogy ez a HIV tünete, lehet esetleg más betegségnek is a tünete? Már egy hónapja állandó rettegésben élek, és még nincs vége mivel Január 6.-án tudok csak legelösször elmenni szűrésre, már kivagyok..
2013. dec. 30. 02:29
2/2 anonim válasza:
Akár így sorban is lehet,ahogy leírtad. Most már várnod kell,hogy kiderüljön valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!