Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor voltál utoljára rákszűré...

Mikor voltál utoljára rákszűrésen? Hány éves vagy?

Figyelt kérdés
2016. jan. 4. 09:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

tavaly januárban voltam utoljára, szóval most már ideje lenne újra menni

állami ellátásra járok, teljesen meg vagyok elégedve a dokimmal

2016. jan. 4. 10:07
 12/22 A kérdező kommentje:

Köszi!

Akkor szerintem elnézek én is a kórházba, aztán reménykedek benne, hogy valami normálisabb dokit fogok ki.

2016. jan. 4. 10:10
 13/22 anonim ***** válasza:
12: Kérdezz meg ismerősöket, hogy ők kikhez járnak, kiről mi a vélemény.
2016. jan. 4. 10:11
 14/22 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem lehet dokit választani, mikor melyik van bent az ambulancián... :S
2016. jan. 4. 10:14
 15/22 anonim ***** válasza:
14: Ne ambulanciára menjél.
2016. jan. 4. 10:18
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem tudok máshova menni, szegedi vagyok, van a női klinikán ambulancia, meg van a Vasas Szent Péter utcában, de tudtommal sehol sincs fix rendelési idejük az orvosoknak.
2016. jan. 4. 10:25
 17/22 anonim ***** válasza:

Márciusban

26 vagyok

17 éves korom óta minden évben járok

SZTK-ba

2016. jan. 4. 10:26
 18/22 anonim ***** válasza:

16: Biztosan van nőgyógyászati szakrendelés egy ekkora városban, és nem csak ambulancia

Kérdezd meg a háziorvosodat, hogy kihez, hova tartozol. Nálunk két városi rendelőintézetben is van, úgy van, hogy nem muszáj ahhoz menni, akihez tartozol. Máshoz is mehetsz, ha nem leterhelt. De van egy másik rendelőintézet is (MÁV-os), ahol csak két doki van, ott is lehet választani, hogy melyikhez mennél.

És akkor ezen kívül van még a kórházban az ambulancia, ott tényleg mindig más van. De a kórházban is vannak dokik, akikhez lehet időpontra menni. Az én dokim pl. ott dolgozik. Előtte a városi rendelőintézetbe jártam.

2016. jan. 4. 10:32
 19/22 anonim ***** válasza:
2014 év vége felé voltam utoljára. 20 éves korom óta, vagyis 8 éve, évente járok.
2016. jan. 4. 12:05
 20/22 anonim ***** válasza:
8# vagyok. Én mindig sztkba járok. Szerintem felesleges magánhoz menni. Max ha baj lenne, akkor. De általános szűrésre megteszi szerintem az sztk is.. Nincs vele rossz tapasztalatom. Gyorsan, gördülékenyen megy a rendelés ahova én járok
2016. jan. 4. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!