Mikor voltál utoljára rákszűrésen? Hány éves vagy?
október, minden évben megyek, kb. 17 éves korom óta
32 vagyok
És nem is szándékozol elmenni? :)
2. válaszoló, köszönöm válaszod!
Egyébként magán orvoshoz jártok vagy TB által támogatott rendelésre?
Minden év júliusában megyek, 28 éves korom óta. Előtte ritkábban jártam.
40/N
18 éves korom óta. Amúgy járok fogamzásgátlót íratni, szóval elfelejteni/halogatni se tudom. Pedig magát a vizsgálatot ki nem állhatom.
De nyilván ha nem szednek most tabit, akkor is mennék vizsgalatra évente. Ez az én erdekem, nem másé.
Köszi a válaszokat!
Sajnálom, hogy valaki lepontozgat mindenkit. :S
Én novemberben volt 1 éve, hogy utoljára voltam, úgy volt, hogy decemberben elmegyek, de aztán nem lett belőle semmi anyagi okok miatt, most meg úgy néz ki, hogy januárban sem lesz belőle semmi. :(
Viszont nekem a TB-s rendelésekkel nagyon rossz tapasztalatim vannak, a magándoki viszont 15 ezret kér. :/
9: Ezért biztosan nem várnék.
Ez pont egy olyan dolog, hogy semmivel sem jobb a magánnál sem. Leveszik a kenetet és kész.
Ha esetleg valami problémád lenne, ami kezelésre szorul és úgy éreznéd, hogy a tb-s nem foglalkozik veled annyira, mint a magán, azt megérteném.
De egyébként nem vagy elkésve. Ez a pár hónap nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!