13 évesen ciki hogy betétet hordok?
Figyelt kérdés
Már úgy kipróbálnám a tampont de kicsit félek és különben is azt szűz lányok is használhatják?2010. márc. 25. 16:04
2/15 anonim válasza:
Hmm, én 39 évesen is betétet hordok. Miért lenne ciki? A ciki a vatta lenne szerintem:)
3/15 anonim válasza:
nem ciki. szűz lányok is használhatják, de csak minit érdemes, és akkor, ha tényleg úgy tudod használni, hogy nem fáj. mert ha fáj, nem bírod felhelyezni, akkor várj még vele.
5/15 anonim válasza:
Miért tartod cikinek? Ne félj, egyáltalán nem az. Egy rosszul felrakott tampon nagyon kényelmetlen- én anno kipróbáltam a te helyzetedben, bár én kb 15 éves voltam.. nem jött be akkor nekem. Ráérsz még vele! Ha meg cukkolnának vele, hazudj! Mondd, hogy kipróbáltad és nem tetszett, vagy most is az van.. nem hiszem, hogy letolják a bugyidat és megnézik.. vagy ha látják a betétet a kezedben, mondd, hogy ilyen koszos kézzel te nem cserélsz tampont... 13 évesen nem szűznek lenni ciki!
6/15 anonim válasza:
Inkább az lenne a ciki, ha azt sem hordanád.
8/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. márc. 25. 16:51
10/15 A kérdező kommentje:
:)
2010. márc. 25. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!