Mi számít kórosan kevés menstruációnak? Orvoshoz kellene fordulnom?
A menstruációm nagyon kevés, egy betét sem telik meg, csak egy folt lesz rajta. Kb mint egy 20 forintos. És 7 napon át tart.
Ez szerintem nagyon kevés, pár éve megtelt egy betét is simán, mostanra meg csak ennyi. A neten azt olvastam, hogy egy normális ciklus során 20-60 ml vér távozik, ami 4-12 teáskanálnak felel meg. Az enyém szerintem simán több, mint 4 teáskanál, de ez még így is aggasztó. Mi lehet az oka?
Egyébként a ciklusommal más baj nincs, mindig időben jön meg és rendszeresen. Néha picit görcsölök
Az antibiotikumnak lehet köze ehhez? Mert emlékeim szerint azután kezdett el így csökkeni, hogy fülgyulladás miatt 3 doboz antibiotikumot be kellett szednem. Nem tudom, hogy ennek van-e köze hozzá, de másra nem tudok gondolni
Hát ha normàlis, akkor megnyugodtam. De orvoshoz azért elmegyek, mert tényleg aggasztóan kevés és akkor hátha megnyugszom.
Nem tudom miért pontoztak le egyes vàlaszolókat :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!