Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől késhet a menstruációm?

Mitől késhet a menstruációm?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok, egy ennyi idős nőnek illene már rendszeresen menstruálnia. Eddig 30 napra mindig megjött, most 42 napnál vagyok, de semmi. Orvosnál voltam, aki finoman szólva lecseszett hogy pár nap késés miatt orvoshoz megyek. terhes nem lehetek mivel fél éve nincsen barátom. nem érzem azt sem hogy fel lennék fázva. De azért kicsit nyugtalanít hogy már lassan 2 hetet késik.
2016. jan. 1. 18:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem mindig van oka a késésnek, vagy a kimaradásnak.

Ha a következő hónapban sem jön meg, akkor fordulj újra orvoshoz.

2016. jan. 1. 18:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg csak egy enyhébb hormonzavarod van. Stressz? Az könnyen felborítja a ciklust pl.
2016. jan. 1. 18:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Hideg, stressz, lelki okok. Fertőzés bár arról tudnál tehát kizárt.

Igyál cickafark teát. Gyógyszertárba lehet kapni. 480Ft. Van filteres is. 2-3 napig reggel, este egy bögre és utána úgy megjön mint a huzat. Azt kívánod bár ne jött volna meg XD Barátnőnek is ez volt.

2016. jan. 1. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!