Késhet a menstruációm amiatt hogy fel vagyok fázva?
Már 3 napja késik és eléggé aggódom... A párommal rendszeresen védekezünk ezért nem tartom valószínűnek a terhességet...és arra utaló jelek sincsenek..Nem vagyok rosszul, nincs bekeményedve a hasam stb. Viszont eléggé fel vagyok fázva. Fáj picit amikor pisilek és nehezen is jön...viszont elég gyakran. A torkom is fáj..valamint az alhasam is fáj. Időnként szúrkál.
Mit kellene most tennem?
18/L
Orvosnál voltál?
Nem ártana, ugyanis van egy fertőzésed-gyulladásod, amit meg kezelni kéne.
És hogy a kérdésedre is válaszoljak, bizonyos gyulladásos betegségek lehetnek hatással a ciklusra, de mivel száz százalékos fog. gátlási módszer nincs, így ha késik, csinálj tesztet!
Kris86: milyen betegségről beszélsz? A felfázásról?
A felfázás húgyúti fertőzés, abból kigyógyulni ezzel a teakeverékkel kötve hiszem, hogy lehet, mivel lassabban hat, mint ahogy a fertőzés terjed. A felfázásra (azaz húgyúti fertőzésre) való hajlamon segíthet a tea maximum.
Húgyúti fertőzésen a D-mannóz segíthet, ami nem antibiotikum, de csak akkor, ha az E.coli baktérium okozza. De akkor úgy segít, hogy 1-2 nap alatt lényegesen javulsz, pont mint amikor antibiotikumot szedsz, annak is max 3 napon belül kell javulást elérnie, ha ennyi időn belül nem hat, vissza kell menni az orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!