Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Január végén orvosi vizsgálat...

Január végén orvosi vizsgálat lesz a bugyit nem kell levenni úgye? Mire számítsunk, mi lesz? Fiúknál sok rémhírt hallottunk ezért félünk, és náluk kötelező vagy ott sem. Ideges mindenki.

Figyelt kérdés
14\l
2015. dec. 30. 21:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Megjegyzem, 14 évesen számos lány járt már nőgyógyásznál, ahol szintén nem "nyúlkálnak", hanem vizsgálnak...
2016. jan. 2. 01:00
 12/13 A kérdező kommentje:

14 évesek akkor járnak nőgyógyászhoz ha vagy sexelnek màr,amit bocs de nem akarok ilyen korán elkezdeni,ezzel nem büszkélkednék,vagy ha valami betegség gyanúja van és az egészen más téma,beteg vagy elmész a megfelelő orvoshoz,és nőgyógyászhoz mennek vagy van direkt aki tinikkel,gyerekekkel foglalkozik mert olyan orvos is van és ha az anyukája felelőssêgteljes akkor felkészíti mi történhet,és mivel szégyenlős típus vagyok a vizsgálóba sem jönne csak úgy be,erre is figyelne, meg az orvost is közösen válassztanánk meg,,mert én csak nőhöz mennék,anyu férfihez jár,nem az iskolai orvos fogja megnézni odalent.

Aki semmi bajt nem tapasztal,folyása,mensije rendben van és szűz még az 14 évesen nem fog menni.

2016. jan. 2. 16:26
 13/13 A kérdező kommentje:

10-es tudom de az előtted szólónak írtam,aki provókál szerintem.

Meg privátba kaptam üzenetet de szerintem férfi írt a Benből gondolom,meg nem szoktam válaszolni rájuk,mert voltak régen olyan kérdések amik illetlenek.Így csak ide írok,ha olvadná.

A válaszom semmi baj nincs a testemmel,átlagos vagyok.Egyszerűen vannak szégyenlősebbek.Az összes osztálytarsnőm olyan mint én,senki sem az a típus hogy olyan polot hord kiteszem a mellem,vékonyka vagyok és nem neveltek így.Kamaszodok jó pár évben és ez normális.

Nagyon kevés az aki azért lenne szégyenlős mert baj lenne a testével.Egyszerűen a mellem vagy mas intim részem nem szeretném mutogatni,majd ha idősebb leszek akkor keresek nőgyógyászt.Házi vagy iskolaorvosnál csak bugyiig vagyok hajlandó levetkőzni.

2016. jan. 2. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!