Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A körömvirágkrém rendszeres...

A körömvirágkrém rendszeres használatól elmúlhat a hüvelyfertőzésem?

Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja észrevettem, hogy valami nem stimmel ott lent. Az első jele a szúró, égő fájdalommal járó szex volt. (Volt már ilyenem, de az miután megjött elmúlt, ez viszont nem.)Először gombára gyanakodtam, de tüzetesebben utánanéztem (orvost is kérdeztem) és kiderült, hogy bakteriális hüvelyfertőzésem van. (Nőgyógyászhoz még nem sikerült eljutnom) Ennek a tünetei közé tartozott a folyás mennyiségének megemelkedése, az erősen bűzlő szag és a folyás sűrű állaga és sárga színe. Sokat hallottam a körömvirágkrém gyógyító hatásairól ezért kipróbáltam, gondoltam nem veszthetek semmit. És valóban bevált. A folyás mennyisége és sűrűsége csökkent, a szag már alig érezhető, a szex még sajnos mindig fájdalommal jár, de az is javult kicsit. Ha tovább folytatom ezt a "kúrát" elmúlhat a fertőzésem? Értelmes válaszokat kérek. Nem szeretnék "menjelnőgyógyászhozteidióta" válaszokat kapni, ez már folyamatban van:)

2015. dec. 27. 23:02
 1/10 anonim válasza:
53%
Elmúlhat,de sokkal több idő és szexelni se érdemes közben.....
2015. dec. 27. 23:16
 2/10 anonim ***** válasza:
55%

A szexet hanyagolni kellene, amíg nem vagy kikezelve, mert így oda-vissza fertőzitek egymást.

Egyébként pedig egy fertőzést a hüvelyben is ki kell kezelni, nem csak a nyílásnál. A körömvirágkrém pedig tudtommal külsőleg alkalmazható csak, tehát én nem nagyon kenegetném oda. Ekcémára használom, tudom, hogy sokmindenre jó, de ezesetben inkább valami vény nélküli krémet kértem volna gyógyszertárban.

19L

2015. dec. 27. 23:17
 3/10 Tubysmith válasza:
68%

A körömvirág sok mindenre jó, de annyira nem erős antibakteriális szer.

Az hogy enyhültek a tünetek, nem jelenti azt hogy bevált, és már minden rendben, a partneredet is megfertőzve vissza kaphatod (ping-pong hatás), de jó eséllyel immunrendszered elnyomta és most lappang.

Rendben hogy folyamatban van, de nem hülye válasz, de tényleg menj el nőgyógyászhoz ( és párodat is vidd el ), minél hamarabb. Aki ellenőrzi tényleg bakteriális-e, és felír csak receptre kapható hüvelykúpot, és kenőcsöt, ami tényleg gyorsan (!) hat.

Komoly szövődményei lehetnek a halogatásnak, neked is és a párodnak is.

Gyors gyógyulást, sok egészséges szexben gazdag boldog új évet!

2015. dec. 27. 23:23
 4/10 anonim ***** válasza:
A tüneteket kezeli külsöleg, de a fertözés attol nem mulik el, plána ha igy szexeltek.
2015. dec. 27. 23:27
 5/10 anonim ***** válasza:
71%
Ezek a szomszédasszony tanácsai jelen esetben hülyeségnek minősülnek. A sárga szín már gennyesedést mutat. Egy alapos bakteriológiai kivizsgálás (tenyésztés kenetből) mindenképpen szükségesnek tűnik. Ne hidd azt, hogy az a fertőzés ott marad a hüvelyben, nem. Felmásznak a baktériumok a petevezetőig is akár és nagyon súlyos következmény lehet. Tanácsolta már valaki, hogy az altesti tisztálkodásra és a megfelelő fehérnemű viselésére nagyobb gondot kell fordítani ? Ha már gennyesedés is van, ott antibiotikum kúrára is szükség lehet. A barátoddal pedig húzass gumióvszert. Ilyen esetben ő is megfertőzhet ill. visszafertőzhet. Férfiaknák nem mindig okoznak gondot ezek a baktériumok, látható és érezhető tünetet nem okozva hordozók és átvivők lehetnek.
2015. dec. 27. 23:33
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Akkor ez nem fog elmúlni csak a nőgyógyász által felírt kúpok esetleg antibiotikumok szedése során? Az körömvirágkrém nem múlaszthatja el?

Igazat megvallva még nem voltam nőgyógyásznál ezért óckodom tőle kicsit, de ha tényleg komoly szövődményei lehetnek, akkor minnél előbb megpróbálok oda eljutni. Anyukám nőgyógyásza most egy időre szabadságon van, ezért nem sikerült még oda eljutnom, másikhoz meg nem szeretnék menni mert ugye őt ismerem és mifelénk ő az egyetlen aki kicsit is tekintettel van arra, hogy fiatal vagyok és először megyek:)

2015. dec. 28. 00:37
 7/10 anonim ***** válasza:

Mindenki írja, hogy a körömvirágkrém nem jó, erre megkérdezed, hogy akkor "nem jó rá, ugye"? Kiakadtam. :'D Hány éves vagy?

Egyébként is illene dokihoz menni, ha már dugsz.

2015. dec. 28. 06:07
 8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm "kultúrált" válaszod. Nem régóta élek nemi életet ezért nem voltam még nőgyógyásznál. 17 vagyok. Nem hiszem, hogy mindenki miután megtörténik az első azonnal rohan a nőgyógyászhoz.. Vagy tévedek?
2015. dec. 28. 10:43
 9/10 anonim ***** válasza:

Én már 14 évesen mentem, noha 17 évesen szexeltem először.

Előző voltam.

2015. dec. 28. 21:55
 10/10 A kérdező kommentje:
Gondolom nem jó kedvedből mentél oda:) Én már beszéltem a nőgyógyásszal, de csak az ünnepek után tud fogadni, addig pedig remélem még megmaradok:D
2015. dec. 29. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!