A körömvirágkrém rendszeres használatól elmúlhat a hüvelyfertőzésem?
A szexet hanyagolni kellene, amíg nem vagy kikezelve, mert így oda-vissza fertőzitek egymást.
Egyébként pedig egy fertőzést a hüvelyben is ki kell kezelni, nem csak a nyílásnál. A körömvirágkrém pedig tudtommal külsőleg alkalmazható csak, tehát én nem nagyon kenegetném oda. Ekcémára használom, tudom, hogy sokmindenre jó, de ezesetben inkább valami vény nélküli krémet kértem volna gyógyszertárban.
19L
A körömvirág sok mindenre jó, de annyira nem erős antibakteriális szer.
Az hogy enyhültek a tünetek, nem jelenti azt hogy bevált, és már minden rendben, a partneredet is megfertőzve vissza kaphatod (ping-pong hatás), de jó eséllyel immunrendszered elnyomta és most lappang.
Rendben hogy folyamatban van, de nem hülye válasz, de tényleg menj el nőgyógyászhoz ( és párodat is vidd el ), minél hamarabb. Aki ellenőrzi tényleg bakteriális-e, és felír csak receptre kapható hüvelykúpot, és kenőcsöt, ami tényleg gyorsan (!) hat.
Komoly szövődményei lehetnek a halogatásnak, neked is és a párodnak is.
Gyors gyógyulást, sok egészséges szexben gazdag boldog új évet!
Köszönöm a válaszokat! Akkor ez nem fog elmúlni csak a nőgyógyász által felírt kúpok esetleg antibiotikumok szedése során? Az körömvirágkrém nem múlaszthatja el?
Igazat megvallva még nem voltam nőgyógyásznál ezért óckodom tőle kicsit, de ha tényleg komoly szövődményei lehetnek, akkor minnél előbb megpróbálok oda eljutni. Anyukám nőgyógyásza most egy időre szabadságon van, ezért nem sikerült még oda eljutnom, másikhoz meg nem szeretnék menni mert ugye őt ismerem és mifelénk ő az egyetlen aki kicsit is tekintettel van arra, hogy fiatal vagyok és először megyek:)
Mindenki írja, hogy a körömvirágkrém nem jó, erre megkérdezed, hogy akkor "nem jó rá, ugye"? Kiakadtam. :'D Hány éves vagy?
Egyébként is illene dokihoz menni, ha már dugsz.
Én már 14 évesen mentem, noha 17 évesen szexeltem először.
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!