Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor kéne elmenni nőgyógyászhoz?

Mikor kéne elmenni nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
Nemrég, majdnem két hete elvesztettem a szűzességem, viszont még fiatal vagyok, ilyen korban nem igazán járnak a lányok nőgyógyászhoz, ráadásul még anyukám sem tud a dologról. Tudom, fiatal vagyok, ilyenkor még barbizni kéne, de megtörtént, nem tudok változtatni, és én is rosszul érzem magam miatta (igen, egy büdös ribi vagyok, köszönöm). Anyának inkább nem mondanám el, kidobna itthonról, meg nem is olyan a kapcsolatunk. Szóval, illene elmenni nőgyógyászhoz, vagy kihagyható? 14/L
2015. dec. 27. 10:29
1 2
 11/16 Sunshinedoll ***** válasza:
0%
Nem kell félni, az előváladékban csak beteges spermiumok vannak, kb 0 esélye van, hogy attól teherbe estél. Ha nincs bajod, nem kell rögtön elmenni, de azért egy éven belül menj el rákszűrésre, és onnantól kezdve minden évben.
2015. dec. 27. 13:14
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Szêgyeld magad hogy ehhez volt eszed!

De bántani nem akarlak,te magad bántottad magad eléggé ezzel a korai,elsietett döntéssel.

De 14 éves kortól egyedül,anyud tudta nélkül is elmehetsz nőgyógyászhoz vagy van úgymond gyermekgyógyász is(neten a közeledben lévő kórházban néz körül,tb kártyát,személyit vigyél,nem fog kitudodni),aki gyerekekkel,tinikkel foglalkozik.Ott esemêny utáni tablettát is lehet kiíratni.(Meg van terhességi teszt is amit gyógyszertárban tudsz venni)

Ha nem élvezett beléd akkor lehet szerencséd volt,de van amikor valóban az előváladék bejut és terhess lehetsz.

Egyik kollegám 18 évesen fogamzásgátló mellett és úgy hogy menstruált lett terhes,anya.Én már mint egy nagy gyerek anyukája ismertem meg.

Nem hiszem terhes lennél de nőgyógyászhoz,vagy gyerekgyógyászhoz menj el!

Eleve ha még szűz is lennél és úgy kisérne el valaki,ez annyira intim vizsgálat hogy oda eleve ne menjen be senki,így nyugodtan tudsz az orvossal beszélni és ilyen intim vizsgálat közben nem látna az orvoson kívül senki.De korodbeli lányok is sokszor elmennek,mert a mai fiatalok egy része nagyon elsietti és oda dobja magát.

Nyugodtan menj el orvoshoz,kérj esemény utáni tablettát vagy vegyêl terhessgi tesztet.

Srác mennyi idős volt?

2015. dec. 27. 19:04
 13/16 anonim ***** válasza:
"De 14 éves kortól egyedül, anyud tudta nélkül is elmehetsz nőgyógyászhoz vagy van úgymond gyermekgyógyász is(neten a közeledben lévő kórházban néz körül,tb kártyát,személyit vigyél,nem fog kitudodni),aki gyerekekkel,tinikkel foglalkozik.Ott esemêny utáni tablettát is lehet kiíratni.(Meg van terhességi teszt is amit gyógyszertárban tudsz venni) " - ez marhaság. 18 év alatt KÖTELES az orvos tájékoztatni a szülőt!
2015. dec. 27. 19:34
 14/16 A kérdező kommentje:
15 éves volt a fiú. Terveztem venni tesztet, de ha ez nem jönne össze, akkor várunk szépen, amíg megjön.
2015. dec. 28. 14:34
 15/16 anonim ***** válasza:

Ezt...... rosszul tudod.

Mondjuk nem lep meg. Felnőttek szoktak terhességi tesztet használni, nem gyerekek.

2015. dec. 28. 19:44
 16/16 anonim ***** válasza:

Rosszul tudod 14 éves kortól mehet egyedül nőgyógyaszhoz a gyerek.Ahogy háziorvoshoz is.

A szülőt akkor értesíti csak az orvos ha terhes lenne!!!!Sima vizsgálatról nem tájékoztat!

Sok fiatal lány,gyerek megy egyedül orvoshoz.

2015. dec. 29. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!