Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor kéne elmenni nőgyógyászhoz?

Mikor kéne elmenni nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
Nemrég, majdnem két hete elvesztettem a szűzességem, viszont még fiatal vagyok, ilyen korban nem igazán járnak a lányok nőgyógyászhoz, ráadásul még anyukám sem tud a dologról. Tudom, fiatal vagyok, ilyenkor még barbizni kéne, de megtörtént, nem tudok változtatni, és én is rosszul érzem magam miatta (igen, egy büdös ribi vagyok, köszönöm). Anyának inkább nem mondanám el, kidobna itthonról, meg nem is olyan a kapcsolatunk. Szóval, illene elmenni nőgyógyászhoz, vagy kihagyható? 14/L
2015. dec. 27. 10:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha védekeztetek és jól vagy, nem érzel rendellenességet akkor nem kell rögtön. Ilyenkor azt tanácsolják, hogy 1 éven belül azért menj el, rákszűrés miatt is, azt évente csinálnak a nemi élet megkezdése után.
2015. dec. 27. 10:36
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs semmi bajod, akkor elég majd 1 év múlva elmenni
2015. dec. 27. 10:42
 3/16 A kérdező kommentje:
Védekeztünk, rendben vagyok. Viszont rakta be gumi nélkül is, de nem élvezett belém, de ahogy gondolom, abból nem lehet baj. Köszönöm a választ! :)
2015. dec. 27. 10:45
 4/16 anonim ***** válasza:
55%
Gratulálok, tényleg büdös ribi vagy. Ha gumi nélkül berakta, akkor lehetsz terhes, nem igaz, hogy ezt itt nem fogja fel senki. Előváladékban is lehet spermium, amitől teherbe eshetsz, kicsi az esélye, de lehetséges. Naponta itt legalább 100an megkérdezik ezt... Szóval csinálj majd egy tesztet... Ha nem jön meg a menstruációd.
2015. dec. 27. 10:47
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Előváladék is tartalmazhat spermát, simán lehetsz úgy terhes, h berakta gumi nélkül. És mostantól évente kell rákszűrésre járnod, mivel szexuálisan már aktív vagy! Minek tetted meg, áruld el?
2015. dec. 27. 10:57
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Vagyis akkor mégsem védekeztetek. Valamint azt sem tudod mikor kell nőgyógyászhoz menni. Látod milyen éretlen buta gyerek vagy? Ezért nem kéne még felnőtteset játszanod!

Gondolom a menzeszed is össze-vissza jön meg. Majd olvashatjuk a következő kérdésed, hogy mit csinálj.

2015. dec. 27. 11:05
 7/16 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem volt előváladék, mert ahogy kivette, még minimum kettő percet verni kellett.
2015. dec. 27. 11:14
 8/16 anonim ***** válasza:
80%
Ahhoz, hogy elmenjen? Mert pl. az én pasimnak már akkor előváladékos, amikor feláll... Szóval ebben ne reménykedj.
2015. dec. 27. 11:16
 9/16 A kérdező kommentje:
Akkor viszont lehet, de kettő napra rá megjött, szóval kizárom a lehetőségét. És igen, buta vagyok, a menzeszem is szokott késni. Hogy miért csináltam? Nem tudom megmagyarázni, én sem értem, hülye vagyok, de, hogy javítsak picit a helyzetemen, az utolsó percig ellenkeztem, de nyilván nem eléggé. Felnőtteset nem hinném, hogy játszok, lehet így tűnik, lehet tényleg így van, de én nem úgy látom. Múltamat nem ismeri senki, lehet volt rá okom, de inkább hagyjuk, nem magyarázkodom, csak még kínosabb lesz a szitu.
2015. dec. 27. 11:24
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Az előváladék a szexuális izgalom első jelére termelődni kezd. Magyarán ha felállt neki, már volt előváladéka.

Érezni nem érzi és átlátszó folyadék, így nem is feltűnő.

Gratulálok! Így kell teherbe esni rövid úton!

Volt is itt egy nálad két évvel (!) idősebb kislány, aki már azóta meg is szült. Pedig neki is csak egyszer tette be a nagyokos barátja.

2015. dec. 27. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!