Ez mennyire normális ebben a korban?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és hát.. Elég kicsi a mellem.. És nem tudom, hogy ebben a korban ez normális -e, és még nőhet, illetve a lányoknál hány éves korig nő meg? Csak mert az osztálybol szinte mindenkinek már kifejlődött, én meg ott szégyenlősködöm a tesi öltözőben :D szerintetek?2015. dec. 23. 22:03
2/5 Andizsuzsi válasza:
Édesanyád, nagymamád hogy áll "mellesleg"? Egyébként még nőhet, a nők jó részének pl. a terhesség alatt nő jelentősen.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát, ha ezt a "mellesleg "-et jól értettem, ezesetben édesanyámnak hát.. Van :D meg nővéremnek.. De ő duci volt ennyi idős korában és elvileg azért.. (?) nagymamámat már nem ismertem
2015. dec. 23. 23:19
4/5 anonim válasza:
Nőhet. Vagy nem. De inkább fogadd el önmagad, semmi baj nincs a kisebb mellekkel. Nem leszel tőlük több vagy jobb.
5/5 anonim válasza:
Ha valaki majd tényleg beléd szeret, annak aztán mindegy lesz hogy mik a fizikai paramétereid. És ha kicsi, akkor is lehet elég érzékeny és simogatni, ölelni való. Sőt, énszerintem inkább legyen kicsi, mint mű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!