Azért marad ki a mensim, mert fogyoztam, vagy ebben a korban normális ha kimarad? 13/L
Figyelt kérdés
Május óta fogytam 4 kílot, 60-ról mentem 56-ra. 160 cm vagyok. Elég drasztikusan fogytam, pár napig szinte semmit nem ettem, aztán tele zabáltam magam, majd megint nem ettem semmit, és valahogy így leadtam 4 kilót, most nagyábol visszatértem a normális étkezésre, de anyum szerint most is nagyon keveset eszek. Utoljára majus 15. körül volt mensim, azota semmi. Első mensim 2014 januárban volt, eddig nem maradt ki egy honapnál tovább. Most a fogyokura miatt vagy ez normális? Kezdek félni, segítsetek.2015. júl. 12. 21:21
1/2 anonim válasza:
Teljesen normális, biztosan még nincs beálva
2/2 anonim válasza:
Hat szerintem eleg nagy hulyeseg volt ahogy fogyoztal, normal dietaval lehet tobbre mentel volna. Amugy lehet normalis is, nekem marciusban volt az elso es azota csak kethavonta jott meg. A fogyokuratol is lehet, de ha mostantol normalisan eszel (minden nap) akkor elvileg kov.honapban meg kene jojjon rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!