Mit csinaljak ha felfaztam?
Folyamtosan pisilnem kell de nem jon semmi..illetve ez is csak neha..van hogy orakig nem kell pisilnem de aztan megis
Orvoshoz nem tudok menni...vagyis epenseggel el tudnek de a gyogyszert ugysem tudnank kivaltani mert eleg szegeny korulmenyek kozott elunk...es vagy gyogyszer vagy karacsony esten toltottkaposzta...en nem akarom megfoszrani ettol a hugaimat...eppen ezert meg nem is szoltam anyanak...mit tudok csinálni?
Menj el urológushoz, ő a szakorvos a témában.
Nekem olyan durva felfázásaim szoktak lenni, hogy a gyógyszert mindenek előtt kiváltanám. (ami egyébként, igaza van az egyesnek, tényleg 1000 Ft)
Ha viszont neked nem olyan durva (nekem lüktetni szokott a hólyagom és alig élek olyankor), akkor sok tea és víz (de tényleg, napi 5 liter) és próbáld túlélni. Igazából, azok a dolgokat, amiket ilyenkor mondanak (kamillatea, csalántea, vörösáfonya) drágábbak, mint a gyógyszer, és utóbbi tényleg segít...
én féltettem mindig magam, hogy feljebb megy a fertőzés, ami sok bajt (pl. meddőséget, vesegyulladást) okozhat a későbbiekben.
28N
Rozmaring-tea és ülőfürdő kombinációval próbálkozhatsz, rozmaring erős baktériumölő hatású.
Link: [link]
Na anya rajott es elmentunk orvoshoz..kaptam gyogyszert es mar sokkal jobb..es a toltottkaposzta epp most keszul
Koszonom a valaszokat!
Boldog Karácsonyt mindenkinek!😚😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!