Menstruációs görcsre mikor kell ügyeletet hívni?
Első vagyok. Simán kijön az ügyelet. Sőt egy barátnőmhöz a mentő jött ki, és mint kiderült, nem is volt hiába, mert méhen kívüli terhesség volt, utolsó pillanatban műtötték, majdnem elvérzett. Annyi esze az ügyeleteseknek/mentősöknek is van, hogy nem akkor telefonálsz rémülten orvosért, amikor a szokásos, minden hónapban jelentkező fájdalmat tapasztalod.
Sima menstruációs görcsért egyébként nem ügyeletet hívnék, hanem a saját háziorvosomnak telefonálnék, hogy látogasson el hozzám, és adjon fájdalomcsillapító injekciót. Pár ezer forint borítékba téve kellő motiváció a dokinak ahhoz, hogy ezt máskor is bármikor megtehesd. Tulajdonképpen ehhez még orvos sem kell, ha van ápolónő az ismerőseid között, ő is be tudja adni neked, és akkor a borítékot is megúsztad.
Köszi a válaszokat bár méhen kívüli terhesség nem sűrűn tekintve hogy 13 éves vagyok=)
Nem akarok ügyeletet hívni, remélem nem kell, csak kíváncsi voltam hogy az erős fájdalom "normális"-e...mindig így féj amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!