Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van akinek annyira sok gondot...

Van akinek annyira sok gondot okoz a menstruáció, hogy bármit megtenne, csak ne lenne többször?

Figyelt kérdés
2015. dec. 19. 14:49
 1/10 anonim ***** válasza:

annyira nagyot nem hogy bármit megtegyek hogy ne legyen többször :D mert később majd akarok gyereket.

de nekem pl a héten volt meg és egyik nap annyira fájt hogy fel se tudtam kelni, itthon maradtam. meg nagyon véreztem is. de csak 2 napig volt ilyen kb. utána már minden jó volt :) az első pár napom szokott ilyen fájdalmas lenni. meg a derekam és a melleim nagyon fájnak ilyenkor.

2015. dec. 19. 14:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi első. Akkor neked tényleg nem lehet kellemes, ha még otthon is kellett maradnod miatta.
2015. dec. 19. 14:54
 3/10 anonim ***** válasza:

Okozott tizenéves koromban, nem is keveset.

A görcsölés volt a legnehezebb, ha nem volt nálam gyógyszer, akkor a mentő vitt el a kórházba, annyira begörcsöltem. Ha olyan nap volt az első nap, hogy iskolaidő volt, aznap kénytelen voltam otthon maradni, mert annyira fájt. Konkrétan az ágyamban üvöltöttem a fájdalomtól, mint a kutyák. Már a végén a legerősebb orvos által felírt vényre kapható görcsoldó sem segített, csak az injekció. A tesióra az erős vérzés miatt ilyenkor ki volt lőve.

Aztán amikor nemi életet kezdtem el élni, akkor fogamzásgátlót szedtem, ami ugye kikapcsolja a rendes ciklust, tehát megszűntek a fájdalmaim és szerencsére utána sem igazán tértek vissza, szülést követően pedig abszolút rendeződött. Tehát fogamzásgátló nélkül is rendben volt és van minden.

Szóval nagyon megkínlódtam vele és sokszor kívántam, hogy bár sose lenne többször.

2015. dec. 19. 14:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Tudok olyan módszert, amitől utána 9 hónapig tuti, de akár még utána is hónapokig kimaradhat.;)
2015. dec. 19. 15:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen, a fogamzásgátló megváltás volt. Előtte rengeteg dolgot kipróbáltam, semmi sem segített.
2015. dec. 19. 15:15
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen én már eljutottam arra a pontra, iszonyatos fájdalmak, ájulások, rengeteg vérveszteség stb. Sokáig mondogatták ez normalis fogadjam el, de valószínüleg endometriózis miatt van, úgyhogy van remény :) 19L
2015. dec. 19. 15:19
 7/10 A kérdező kommentje:
Eléggé szenvedtek, akkor tőle.
2015. dec. 19. 15:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Én vagyok az ellenpélda. Hálistennek nem szokott fájdalmam lenni, elvagyok vele, sokszor meg sem érzem, ha megjön. :D
2015. dec. 21. 16:49
 9/10 anonim válasza:
Én bármit megtennék hogy ne legyen :( dehát ez van ezzel kell élni :)
2015. dec. 21. 17:14
 10/10 A kérdező kommentje:
Szegény utolsó, akkor tényleg nagyon elszánt lehetsz.
2015. dec. 21. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!