Van akinek annyira sok gondot okoz a menstruáció, hogy bármit megtenne, csak ne lenne többször?
annyira nagyot nem hogy bármit megtegyek hogy ne legyen többször :D mert később majd akarok gyereket.
de nekem pl a héten volt meg és egyik nap annyira fájt hogy fel se tudtam kelni, itthon maradtam. meg nagyon véreztem is. de csak 2 napig volt ilyen kb. utána már minden jó volt :) az első pár napom szokott ilyen fájdalmas lenni. meg a derekam és a melleim nagyon fájnak ilyenkor.
Okozott tizenéves koromban, nem is keveset.
A görcsölés volt a legnehezebb, ha nem volt nálam gyógyszer, akkor a mentő vitt el a kórházba, annyira begörcsöltem. Ha olyan nap volt az első nap, hogy iskolaidő volt, aznap kénytelen voltam otthon maradni, mert annyira fájt. Konkrétan az ágyamban üvöltöttem a fájdalomtól, mint a kutyák. Már a végén a legerősebb orvos által felírt vényre kapható görcsoldó sem segített, csak az injekció. A tesióra az erős vérzés miatt ilyenkor ki volt lőve.
Aztán amikor nemi életet kezdtem el élni, akkor fogamzásgátlót szedtem, ami ugye kikapcsolja a rendes ciklust, tehát megszűntek a fájdalmaim és szerencsére utána sem igazán tértek vissza, szülést követően pedig abszolút rendeződött. Tehát fogamzásgátló nélkül is rendben volt és van minden.
Szóval nagyon megkínlódtam vele és sokszor kívántam, hogy bár sose lenne többször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!