1 évben többször is szoktam úgy lenni, hogy amikor megjön a havim, hatalmas gyomor fájdalommal társul. Van rajtam kívül más is így? És ha igen megtalálták a gondot?
Nekem is, még vvécére sem tudom menni, mert üvöltök a fájdalomtól.
Ennek az az oka, hogy menzesz alatt a hasi vérbőség növekszik, minden hasi szerved jobb vérellátottságú, így érzékenyebb mindenre, gyorsabban, intenzívebben működik. Ennyi az oka, hihetetlen, hogy ezt orvosok nem képesek megmondani neked.
1 vagyok. Sajnos az ember nem tudja, az ilyen orvos nem is ért a szakmájához, vagy csak arra élvez, hogy stresszeli a pácienst és ide-oda küldözgeti? Hogy egy nőgyógyász ezt ne tudja??!! Ez egy nem is ritka menstruációs tünet a vérzés mellett. Nekem pl a lábam ilyenkor fáj egész le a térdemig, illetve a beleim, főleg az alhasamban, de mintha késsel leszúrtak volna. Mozogni se nagyon tudok néha tőle. Mind a vérbőség miatt van.
A menzesz amúgy is olyan zűrzavart képes okozni a gyomorban, hogy sokan hánynak menzeszkor (velem is megesik).
Nem tudom, mire gondolt a nődoki, milyen belgyógyászati probléma ez? És az ultrahangos mit gondolt, mi fog változni, ha görcs közben jön a páciens?
Én mostanában azon a nyomon vagyok, hogy az ételintolerncia okoz menstruációs panaszokat. Talán erre gondolt.
De miért nem magyarázza el? Kérted, hogy magyarázza el?
Igen, de az se belgyógyászatra tartozik. Azt egy UH nem mutatja ki. Gasztroenterológiára kell menni akkor egy intolerancia-vizsgálatra.
Amúgy nem az intolerancia okozza a panaszokat, hanem a menzesz erősíti fel az intoleranciát, ha arról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!