Szülés után bentmaradt méhlepény?
Figyelt kérdés
8 hete szültem. A 6 hetes kontrollra vérzéssel mentem vissza. Az uhn látott vmit a fogadott dokim szerinte lepény maradvány. Hazaküldött. 1 héttel később még mindig véreztem így újabb uh. Felírt ergam cseppet ami hatott is szinte azonnal. Mára visszahívott uhra de ott sem volt így nem tudom h van e még bent darabka. Tapasztalata van esetleg valakinek ? Igazából jól vagyok néha szurkál a hasam főként a cseppek bevétele után ami gondolom normális hiszen méhösszehúzó.2015. dec. 15. 14:44
1/4 anonim válasza:
Nekem azonnal kaparást csináltak szülés után amikor bentmaradt lepény, mielőbb menj vissza ultrahangra.
2/4 anonim válasza:
Elso szules utan voltak hasonlo tuneteim, de nem lepeny maradt, hanem egy veromleny keletkezett, ami nem tudott kiurulni. Ergam cseppek ellenere sem. Kaparas lett a vege, szules utan 2 hettel. Ha mar nem verzel, az jo jel, de mindenkeppen keresd meg az orvost, hogy csinalja meg az elmaradt uhot. Masodik szules utan ismet igy jartam, de akkor segitett a gyogyszer.
3/4 A kérdező kommentje:
Igazából nem volt benne biztos h tuti lepény e v vmi más... hívtam telefonon mert elég messze lakom a kórháztól, 60kmrre és babával ugye nem egyszerű menni. Most abba kellett hagyni az ergamot és gyakorlatilag várunk h mi lesz. És mikor hatottak a cseppek te mit tapasztaltál?
2015. dec. 16. 04:52
4/4 anonim válasza:
Apróbb görcsök voltak, más nem. Nincs egy közelebbi rendelő, ahol meg tudnának nézni ultrahanggal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!