Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A nőgyógyász szerint hüvely...

A nőgyógyász szerint hüvely gyulladásom van de én nem érzem ennek semmi tünetét ez, hogy lehet?

Figyelt kérdés
Kremet es gyogyszert is irt ki. Nem ezért mentem,hanem más okbol. Semmi tünetem nincs ami hüvely gyulladásra utalna, ( volt már) ez miért lehet?? Érdemes kivaltanom a gyogyszert es a kremet ha semmi bajom sincs?
2015. dec. 14. 16:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nekem fájt amikor be volt gyulladva, meg lázam is volt. Esetleg kérdezz meg egy másik orvost.
2015. dec. 14. 16:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát csak nem a piacon vette az orvosi diplomáját... Szóval igen , váltsd ki. Minden ember máshogy reagál betegségekre vagy fertőzésekre. Volt, hogy én is azt hittem nincs candidám , mert semmilyen tipikus tünetet nem produkáltam, de a teszt viszont kimutatta.
2015. dec. 14. 16:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Magán orvos volt?
2015. dec. 16. 12:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem
2015. dec. 21. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!