Mitől lehet az, hogy nem jön meg a menzeszem?
Figyelt kérdés
Utoljára november 10-én jött meg. December 5-én együtt voltam a párommal. Kezet mosott, mielőtt hozzám ért, használtunk gumit, amit ellenőriztünk, és nem szakadt ki. Ennek ellenére még mindig nem jött meg, és már kezdek nagyon bepánikolni! Óvszeren keresztül át tudnak diffundálni a spermiumok, vagy más oka lehet annak, hogy "télapó nincs itt"?2015. dec. 14. 09:53
1/5 anonim válasza:
Hány éves vagY? Mióta menstruálsz? rendszeres?
2/5 anonim válasza:
Előfordulhat késés minden különösebb ok nélkül is.
3/5 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok, 6 éve van meg, és amióta abbahagytam a fogamzásgátlót, úgy fél éve, nem rendszeres (mielőtt elkezdtem szedni, se volt az), de a nagy átlag az a 32 nap, ezért aggódok annyira.
2015. dec. 14. 10:19
4/5 anonim válasza:
Ha nem volt rendszeres, ráadásul nemrég tetted le a bogyót, akkor ne csodálkozz ilyenen.
5/5 A kérdező kommentje:
Ha nem lettem volna együtt a barátommal, egyáltalán nem izgulnék miatta, így viszont nagyon aggódok. Lehet, hogy paranoiásnak tartotok, de a szüleim nem túl megértőek, ha nem vagyok "apuci tökéletes kicsi hercegnője".
De ha csak arról van szó, hogy késik, és tegyük fel, hogy pár napon belül megjön. El tudom érni valahogy, hogy beálljon rendszeresre, anélkül, hogy szednék fogamzásgátlót? Mert már elegem van ebből az állandó gyomorgörcsös várakozásból. :(
2015. dec. 14. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!