Megjött! Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy megjott-e!
Tegnap este fajt a hasam(most is faj) derekam is , most voltam wc-n es kitoroltem es pirosas volt a wc papir ,de nem suru ,nem folyt stb.Most megjott?!Anyunak nem akarok szolni mert leszedtem a szorom es tudom hogy haragudna szoval,ha megjott akkor mi a teendo ilyenkor?! Feherfolyasom is van 2-3eve. 13/L normalis valaszokat legyszives
2015. dec. 13. 16:26
11/18 anonim válasza:
Át lehet de majd megszokod ez ilyen.Milyen betétet használsz?
12/18 A kérdező kommentje:
Carefree(ket cseppes) aloes,es szerintem ez meg tisztasagi betet
2015. dec. 13. 20:48
13/18 A kérdező kommentje:
szerintetek hany nap mulva mulik el? mar gorcsol a hasam de nem annyira faj
2015. dec. 13. 21:00
14/18 anonim válasza:
Ha cseppek vannak rajta, akkor nem tisztasagi. Valtozo, 3-4 nap mindenkepp, de van, akinel egy het is.
15/18 anonim válasza:
#7 jajj bocsi, en azt hittem biztosan van baratod ha mar szortelenitetted, gondoltam azert hogy legyen szep kivanatos. De ugy nez ki felreertettem, bocsi.
16/18 A kérdező kommentje:
semmi baj azert szedtem le mert huzta nagyon a boromet
2015. dec. 14. 14:15
17/18 anonim válasza:
Megjött :)
Nekem is így volt tavaly :D
Na,mit szólt anyud?? :)
13/L
18/18 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki nem szolt semmit :Dmondta h elmondhattam volna nyugodtan
2015. dec. 14. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!