Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megjött! Mit csinaljak?

Megjött! Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy megjott-e!

Tegnap este fajt a hasam(most is faj) derekam is , most voltam wc-n es kitoroltem es pirosas volt a wc papir ,de nem suru ,nem folyt stb.Most megjott?!Anyunak nem akarok szolni mert leszedtem a szorom es tudom hogy haragudna szoval,ha megjott akkor mi a teendo ilyenkor?! Feherfolyasom is van 2-3eve. 13/L normalis valaszokat legyszives

2015. dec. 13. 16:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Betétet kell hasznàlnod. Egészségügyit, szàrnyas a jobb. Ha nincs nagyon kevés mennyisêgnêl jó a tisztasàgi is, a vékony. Rendes bugyi legyen rajtad. Ne aggódj ez normàlis.
2015. dec. 13. 16:30
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, megjött. Tegyél be egy betétet és szólj anyukádnak. Nem fogja megnézni a puncid.
2015. dec. 13. 16:32
 3/18 anonim ***** válasza:
Igen, megjott. Betetet tegyel be, ha eros, csereld 2-3 orankent, ha kevesbe, inkabb tisztasagi betetet hasznalj es csereld napi tobbszor. Fordits a szokottnal is nagyobb gondot a tisztalkodasra es wc elott is moss kezet, ha eyetleg eddig nem tetted volna. Anyukad ezekbol amugy is eszrevenne ugyhogy szerintem ne titkolozz, avasd be mielobb
2015. dec. 13. 16:38
 4/18 A kérdező kommentje:
ejszaka is legyen bent? Es este csereljem 3-4orankent?
2015. dec. 13. 17:01
 5/18 anonim ***** válasza:
Igen, ejszaka is. Csak akkor kell cserlni, ha nagyon sok van.pl arra ebredsz, h ataztal. Kulonben maradhat uaz reggelig.
2015. dec. 13. 17:03
 6/18 anonim ***** válasza:
21%
Igen, megjött! Mostantól kell vigyázzon a barátod is többet ne engedje telibe mert terhes maradsz.
2015. dec. 13. 17:10
 7/18 A kérdező kommentje:
haha nagyon poenos vagy kezdjuk h nincs baratom es nem vagyok r***nc hogy 13evesen elveszitsem a szuzzessgem :)
2015. dec. 13. 17:24
 8/18 anonim ***** válasza:

Szólj anyádnak, és segíteni fog. Az összefüggést meg nem értem. Attól, hogy nem vagy szőrös, miért is nem mondod el neki, hogy megjött? Meg akarod mutatni neki a véres betétedet? Anyám... Mondd el neki nyugodtan, ne aggódj. Megmutatja, milyen betétet tegyél be, ellát pár tanáccsal, oszt annyi.

19L

2015. dec. 13. 18:26
 9/18 anonim ***** válasza:
Mindenképp tudasd anyukáddal, mert ő tud tanácsokkal ellátni. Nem értem miért kellene látnia anyudnak, hogy leszedted a szőröd. Nem fogod neki mutogatni, csak mond neki meg hogy megjött és kész.
2015. dec. 13. 19:48
 10/18 A kérdező kommentje:

holnap reggel elmondom neki szerintem

Azt szeretnem meg kerdezni hogy neha at torlom mert eleg idegesito 😩?

2015. dec. 13. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!