A patikában kapható tejsav hatékonyabb vagy a gyógyszeres társai pl. Protexin gynophilus?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok meggyógyulni a bakteriális fertőzésemből, utána olvasgattam és sok helyen írták, hogy fontos visszaállítani a hasznos bacikat.
Tapasztalatok alapján mi a hatásosabb?
2010. márc. 22. 21:32
1/2 anonim válasza:
Én a gynophilus kapszulát szoktam használni és nálam bevált. Egyetlen bajom vele, hogy mivel az én hüvelyem nagyon száraz, a kapszula nem tud rendesen feloldódni. De ha bevizezed, akkor gondolom nincs ilyen gond.
2/2 anonim válasza:
patikában vettem multkor tejsavoldatot, ami asszem 400ft volt, ezt kell higitani 1 liter vízhez, doki szerint ez a leghatásosabb, nekem is ez vált be, azelőtt hónapokig gomba miatt dokinál ültem, de ez helyrevágott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!