Volt egy spontan vetelesem,8 hetesen?
Ha nem tartod be az orvos utasítását, akkor abból komoly gyulladások lehetnek, söt akár meddö is lehetsz töle.
A három hét nem azért kell, mert fáj vagy vérzel, hanem mert annyi idö kell mire méh belsö felületén begyógyulnak a sebek.
Te tudod, hogy neked megéri-e kockáztatni, de szerintem épeszü ember kivárja a három hetet és nem játszik az egészségével.
A férjed csak szeret annyira, hoyg nem játszik az egészségeddel csak a saját öröme miatt.
Elvileg 6 hetet szoktak mondani műtét után. A többiek leírták, miért. Én kívánok neked jó babázást, hogy összejöjjön legközelebb a bébi és ki tudd hordani!
A férjeddel meg meg tudjátok találni az alternatív összebújási megoldásokat ;-) Remélem, nem írok hülyeséget, hogy az orgazmus az oké... :-)
A 8 hetes pici baba nem hiszem hogy nagy nyomot hagyott benned!
A párommal amikor veszélyeztetett terhes volt végigsámfáztuk a terhességet, pedig nem lett volna szabad!
Semmi gond nem volt, de én nagyon óvatos voltam!
Legyetek Ti is!
És orállal azért kicsit finomabban lehet szexelni! :-)
Nem a terhesség mérete a fontos, hanem hogy a méh belsö felületét végig le kellett "kaparni" és igy csupa seb, ami miatt igen nagy a fertözésveszély szex esetén.
Az elözö válaszoó igen felelötlen volt és lehet, hogy véletlen szerencsés és nem lett töle baja, de ezt másoknak ajánlani nem szabadna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!