Lányok amikor életetekben elöször menstruáltatok és rájöttetek hogy most már majdnem egész életetetekben havonta ez meg fog történni mit éreztetek?
Figyelt kérdés
2015. dec. 10. 13:34
11/12 anonim válasza:
nekem otthon, egy vasárnap jött meg legelőször, nemistudom már mit éreztem/gondoltam, de természetesnek vettem, anyának nem mertem elmondani, így a kb 2 hónappal azelőtt (titokban) vett betétet használtam 2 napig, aztán aztán aszthiszem kedden vagy szerdán kivettem a betétet a bugyimból és hagytam h véres legyen, de ne ázzon át a nadrágom, aztán mikor mindenki elment otthonról, csak anya meg én voltunk együtt akkor behívtam a wc-re és úgy tettem mintha akkor jött volna meg, ő örült, én nyöszörögtem.. aztán ,,megtudtam,, hogy tök nyíltan tudok beszélgetni vele a témáról, de még mindig úgy tudja hogy akkor jött meg mikor elmondtam de egyszerűen nem mertem elmondani, mert nagyon féltem....aztán mikor elmúlt már megtapasztaltam, milyen sz@ar érzés amikor ömlik belőlem a vér, ugyanaz az érzés mint másoknál: 11 évesen várják hogy megjöjjön, pár hónap múlva meg várják hogy 30-40 é múlva elmúljon :D
12/12 anonim válasza:
Vártam már, hogy megjöjjön, mert a baratnőimnek már mindenkinek megvolt és rosszul éreztem magam...
Amikor először megjött, pár napig én is titkoltam anyám elől, de végül elmondtam neki, hisz nem lehet a végsőkig halasztani.
Az elsőnek nagyon örültem, tök happy voltam meg mindent...
Most már utálom. Igaz, semmi panaszom nincsen, de annyi vér jön belőlem, hogy áhhhh. Egyszóval: UTÁLOM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!