Lehet valahogy befolyásolni, hogy mikor jöjjön meg a menszeszem?
Figyelt kérdés
Nem, nem a citromos módszerre gondolok. Nem eltolni akarom, hanem éppen az ellenkezőjét, azt hogy egy pár nappal hamarabb jöjjön meg. Amúgy sosem szokott napra pontosan megjönni, mindig késik 1-2 napot.2010. márc. 22. 19:39
1/5 anonim válasza:
Én úgy figyeltem meg hogyha forró vízzel zuhanyzok, akkor általában később jön meg, viszont ha hideggel akkor pedig hamarabb. Nem jéghidegre gondolok, hanem inkább csak olyan langyos hidegre.
Lehet hogy hülyeség, de nálam akkor is működik.
L/19
2/5 anonim válasza:
most lehet én is hülyeséget mondok de nekem mindig bejön...ha sokat gondolok rá (akaratomon kívül is) akkor megjön persze akkor szoktam gondolni rá amikor már esedékes lenne, nekem se napra pontosan jön meg. Na nálam pedig ez jön be...nahogy ez mennyire igaz, hogy ettől sajnos bizonyítani nem tudom:)
3/5 anonim válasza:
Ütemezz be randit, vagy találkozót, kirándulást és tuti emg fog jönni. Minding a lehető legrosszabbkor.
4/5 anonim válasza:
Ez igaz, hogy a legrosszabbkor. Én készültem el nyaralni és nagyon vártam rá. 2 hetet késett a menzeszem és pont azon a reggelen jött meg amikor mentem nyaralni. :S
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos már így is rosszkor jönne. :D A tavaszi szünettel terveim vannak, de ez rendesen keresztül húzza... :/
2010. márc. 23. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!