Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » El nem múló péniszgomba?...

El nem múló péniszgomba? Lehetséges?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Én körülbelül fél éve járok nőgyógyászhoz, egyik gyógyszer sem segített. (nagyon kellemetlen szag, sárgás folyás, és jó sok.) A páromnál is nem sokkal később észrevettem, hogy nincs minden rendben. SEMMI panasz nála, semmi fájdalom, viszketés stb. Egyszerűen csak nagyon nagyon kellemetlen szaga volt a nemi szervének. Felkerestem egy magán nőgyógyászt, ő írt fel nekem egy kombinált hüvelykúpot, amit a gyógyszertárban készítettek el. plusz kaptam 4 db tinidazol szájon átvehető gyógyszert, ahogy a párom is. Én már nem érzek kellemetlen szagot, nincs folyásom, ha van is akkor kevés, szagtalan , és átlátszó jellegű. A párom is bevette ugye a 4db tablettát, és közel két hétig kente mindennap 3x a nemi szervét. Igaz, enyhült a szag, de még mindig érzem.. eléggé. fürdés után is. Azóta lefeküdni sem merek vele, hiszen fél év után kigyógyultam, rettegek h visszakapom. Kért időpontot urológustól, viszont nagyon sokára kapott. Lehetséges, hogy neki tovább tart ez a fertőzés ,mint nálam? Régen Candida gombát mutatott ki a leletem. Azóta is annyit mondanak, hogy gombás fertőzés. de nála elkellett volna, hogy múljon.. Valami van rá, ami nem vényköteles? hogy addig is kezelni tudjuk, amíg nem megy el orvoshoz ő is.

Köszönöm a figyelmet, és a válaszokat. Előre is:)

2015. dec. 8. 14:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Hemorid aranyérkenőcs. Esetleg, -ha túl kellemetlen lenne,- valami bóraxos lemosó. De szerintem a gomba már a tökeiben van megtelepedve, azt onnan csak valami speciális gyógyszerrel lehet kiirtani. Tudom, mert mi is a párommal öt évig szenvedtünk így. A végső megoldást, gyógyulást magasnyomású oxigén eredményezte.
2015. dec. 8. 14:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha még nem próbáltátok, akkor jó lehet a sima canesten is (nekem is rendszeresen előjön a gomba vizsgaidőszak alatt, mindig ezt használom/használjuk), vagy ha tudsz szerezni, akkor pimafucort (vagy pimafucin, mindig összekeverem). Ez szerintem vényköteles, ráadásul ritka, mint a fehér holló, sok gyógyszertárban már nem is lehet kapni sajnos :(

OFF: nem tartom valószínűnek, hogy párodnál ez a probléma, de azért leírom nálunk mi volt, hátha segít. Szóval ugye van ez a visszatérő candida fertőzésem, ami tenyésztve is lett. Párom is mindig alaposan kente magát, de tünetei soha nem voltak. Aztán nyáron egyszer csak elkezdtek ilyen hólyagok megjelenni, piros volt az egész makk, égő csípő érzéssel. Elment urológushoz, aki a tünetek alapján súlyos candidára gondolt (azazhogy rávágta, tenyésztés sem volt), kezelésre reggel és este kamillateás öblítést írt, nappal neogranormont, éjszaka pedig pimafucortot vagy canestent. Azóta sem múlt el neki. Vissza urológushoz (másikhoz), akinek a következő erős tippje a herpes genitalis volt. Most egyelőre valóban úgy tűnik, hogy az lehetett, bár nem kaptunk megerősítést. Elmentünk bőrdokihoz vele STD miatt, de persze full tünetmentes lett addigra (ez egy hete volt), úgyhogy majd akkor derül ki, ha újra hólyagos lesz (ha lesz) és abból tud mintát venni és kitenyészteni. Hónapok óta egyébként csak gumit használunk és ez most már így is marad egy jó ideig.

Azért írtam ezt le, mert sztem urológustól függetlenül el kéne mennetek nektek is bőrdokihoz, hátha nála nem is gomba. Ezt egy urológus sajnos nem feltétlenül tudja megmondani.

Majd írd meg mi lett!

2015. dec. 8. 19:02
 3/4 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonom a valaszokat! azaz igazsag, hogy nalam kenetvetelbol allapitottak meg hogy candida. innen gondoltuk, hogy neki is az, hiszen massal nem volt viszonya soha, es amikor nalam kezdodott el, utana neki is nem sokkal. termeszetesen megirom, hogy mi lesz!:) gumi hasznalataval nem kaphatom vissza? candida gyorstesztet ferfiaknak persze sehol nem talalunk, pedig a neten irnak candida 5-rol ami verbol allapitja meg :( megegyszer koszonom!:)
2015. dec. 9. 19:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyébként nekem épp a gumitól lett varacskos a makkom. Korábban semmiproblémám nem volt, de mikor Őt megismertem kénytelen voltam csizmát húzni. Aztán még évekig kínlódtunk, mikor rájöttem, hogy a gumi segíti a fertőzés terjedését.

Aztán van még egy megválaszolatlan és elgondolkodtató tény. Mégpedig az, hogy öt nővel élem huzamosabb ideig nemi életet, és mind az ötnek petefészek cisztája lett 3-6 hónap között. De nálam a kivizsgálások sorozata semmit nem mutatott ki. Pedig pestre is felmentem egy két és fél órás vizsgálatra,-már nem emlékszem hogy hova- de meztelenre vetkőzve egy szexbomba vizsgált különböző kütyükkel. A gép többször is feltöltötte hólyagomat, majd leszívta. Ezért mondom, hogy lehet a tökökben van megtelepedve a fertőzés, és az ondó fertőz. Mert ugye a fityma redőiben ez újabb telepeket hozhat létre.

2015. dec. 10. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!