Volt valakinek már el nem múló vérzése?
Figyelt kérdés
2 hete folyamatosan menstruálok (bő vérzés), egyszerűen nem akar elállni. A nőgyógyász azt mondta, hogy megvastagodott a méhfalam, amit ultrahang vizsgálat során nézett meg, továbbá mondta, hogy menjek vissza, ha nem múlna el, és méhkaparást csinálnak. Hétfőn rendel először, akkor megyek vissza hozzá, addig viszont kicsit aggódom, hogy mitől lehet ez? Volt valakinek már el nem múló vérzése? Eddig minden rákszűrésem eredménye P1-es volt. 47/N2015. jún. 13. 21:58
1/3 anonim válasza:
Javaslom,hogy kérdezz meg azért kaparás után másik orvost is.
Nekem volt már,hogy 22 napig véreztem(ebből kb.10 nap volt rendesen bő,12 enyhébb) és Noroclut nevű tablettát kaptam.
12 napig kellett szednem,a szedése alatt elmúlt a vérzés,majd mikor abbahagytam pár nap múlva megjött és 5 nap alatt el is múlt.
Soha többet nem volt ilyen problémám.
Persze ahány ember annyi eset,de szerintem keress fel mást is
2/3 anonim válasza:
* első mondatban méhkaparás előtt és nem után akart lenni
3/3 anonim válasza:
Nekem idén volt.ilyen, 25 évesen. Hormonok rendben, uh semmit nem mutatott, nem volt nagyobb fájdalmam sem. Gyógyszerrel nem tudta elmulasztani. A korom miatt el akarta mindenképp kerülni a műtétet a doki, húztuk is, de végül nem volt más megoldás, már vérszegény voltam, erőtlen és fáradt, szédültem állandóan. A kaparás utáni szövettan is negatív lett, így az okát nem találták meg, de a műtét után elmúlt. Barátnőmnek egy nappal előttem volt kaparása, ő 50 éves, nála hamarabbrábólintottak a mműtétre, nála polipot találtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!