Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elhúzódó vérzése volt már...

Elhúzódó vérzése volt már valakinek? Mi okozta?

Figyelt kérdés
Április óta kinlódom a menszesezmmel.Akkor 17 napig tartott,orvos gyulladást állapitott meg,adott gyógyszert és kúpot,aztán a menszim bőségesebb lett 11 napig tartott.Most legutóbb július 28.án jött meg,nem volt sok,viszont mai napig tart.Most már 1 hete csak wczésnél van,illetve kevés van tisztasági betéten,inkább ilyen rózsaszines folyás jellegü.Hétfőre kaptam időpontot az orvoshoz.Mi lehet ez?Rákszürésre évente járok,most lesz aktuális augusztusban.
2014. aug. 12. 09:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Többminden lehet .

Mennyi idős vagy?

A hormonokkal nincs valami egyensúlyban

2014. aug. 12. 11:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Idegessségtől, stressztől is lehet, de lehet gyulladás van megint valahol
2014. aug. 12. 11:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Ugye nem szedsz foggátlót?

Nem ártana uh-val megnézni, hátha valahol ciszta van

2014. aug. 12. 11:30
 4/4 A kérdező kommentje:
40 éves vagyok,azóta van ez kb.Arra én is gondoltam,hogy mivel pont akkor nyaraltunk,mikor megjött,tamponnal fürödtem,nem e valami gyulladás,vagy fertőzést kaptam el.Nagyin zavar,remélem,nem valami komoly dolog lesz.
2014. aug. 13. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!