Mit csinal a nogyogyasz, ha valakinek 16 evesen sem jon meg a menstruacioja?
15 eves vagyok, jovore toltom a 16-ot es aggodom, mert meg nem jozt meg es mellem sincs. Mit csinal azzal a doki, akinek 16evesen se jon meg?
Nagyon megkoszonnem az ertelmes valaszokat!:)
Hat vannak keson ero tipusok,de veloszinuleg 16-17eves korban mar azert megvizsgalnak.Nekem 11 evesen jott meg~ Dedim meselte neki 17evesen.:) Igaz azota mas lett a vilag,de szerintem nem kell nagyon megijedni.
Mindenesetre orvoshoz el kell menni es megnezetni nehogy valami baj legyen.Biztos ami biztos.:) De amugy az ilyesmitol meg csak felni sem kell,szoval batran menj csak el.
Szerintem első körben olyan vizsgálatokat, amihez nem is kell nőgyógyász, hanem pl. háziorvos, belgyógyász. Vérképet, azon belül hormonokat néznek, meg szerintem hasi ultrahang. Aztán lövésem sincs.
Más egészségi gondod nincs?
A testsúlyod rendben van?
Alvási gond? Emésztési gond?
Szerintem még ráérsz, mert 17 éves kor körül kellene megjönnie.
Ha elmész, akkor manuális vizsgálatot biztosan csinálnak, esetleg hüvelyi UH-t is. Vért is fognak venni.
Normális orvos még semmiképpen se írna neked fogamzásgátlót amivel "megpiszkálja" a hormon rendszert.
Utolsó, ne írj már marhaságokat.
1. manuális vizsgálatot NEM csinál, mert - gondolom - szűz vagy
2. elküld vérképre, hormoncuccosra és ha valami nem jó, akkor hormont FOG írni - nem szívesen, de fog, mert KELL
Koszonom a valaszokat!:)
Igen, szuz vagyok. A testsulyom 52kg a magassagom 170cm. Alvasi zavarral nem kuzdok, emesztesivel sem. Csak felek, hogy mi van, ha valami baj van velem. Mar gondoltam ra, hogy elmegyek nogyogyaszhoz, csak felek.:/
De bizony hogy csinál manuális vizsgálatot!
Nekem is csinált 14 évesen!!!
Végbélen keresztül is szokták, ha annyira szűk lenne a nyílás a szüzhártyán.
(..és én nem írom neked hogy ne írj baromságokat...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!