Nem jól csinálom az önvizsgálatot?
szerintetek?ma elmentem a nőgyógyászhoz mert az egyik mellemben a belső oldalon a szegycsontomnál találtam egy méretes kemény vmit.a nőgyógyász megtapogatta a mellemet(ott ahol van az a vmi ott nem is)és közölte hogy ő nem érez semmit ha 1 hét múlva is érzem akkor menjek vissza.
ha hanyatt fekszem az ágyon akkor még szemmel is látható hogy abban a mellemben púposodik vmi a másikban nem.lehet hogy az már nem is a mellemhez tartozik?nem értem...:(
Az emlő nem tartalmaz izmot. Az esetleg szóba jöhető nagy mellizom elhelyezkedését itt láthatod:
Nézd meg a cikket: [link]
Van egy olyan része, amely a szegycsontról ered. De ennek az emlőnél mélyebben kell elhelyezkednie, a mirigyes állomány mögött, ha álló helyzetben nézzük. A letapadt izmokat masszázzsal lehet kezelni. Azonban ha az emlőben van, akkor nem izom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!