Mensi görcsök, nagyon fáj, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Annyira görcsöl lent a méhemnél, ilyet még nem éreztem, hullámokban jön, pár percenként. Annyira fáj a hasam, hogy ordítani tudnék, levegőt is alig kapok, hányingerem van, attól félek, el fogok ájulni. Volt már ilyen nektek? Gyógyszer nem segit, mar harom algoflexet vettem, mit csináljak? Eddig még soha nem volt ilyen fájdalmam.2015. dec. 6. 22:09
1/3 anonim válasza:
Ilyenkor már csak az aszpirin segít. Úgy oldja fel a görcsöket, hogy az összehúzó hormont semlegesíti.
2/3 anonim válasza:
Ha nem használ, valaki kísérjen be az ügyeletre, ott adnak görcsoldó injekciót. Engem egyszer a munkahelyről vittek be, mert beestem az asztal alá kínomban.
3/3 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt régen a mensi azzal a különbséggel, hogy én ténylegesen el is ájultam... :/ Viszont egy éve fogamzásgátlót szedek, mert kapcsolatban vagyok. Ez elmulasztotta ezeket a szörnyű fájdalmakat, az ájulást, a hányingert, viszont csak emiatt ne szedj fogamzásgátlót. Próbálj ki valami új fájdalomcsillapítót, plusz melegvizes palack, stb. Sok házi gyógymód is van, olvasgass utána. :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!