Kicspic kérdése:
Ma van a ciklus 28. napom. Kb 5 v 6 napja gorcsol szur a hasam kb 2 napig volt feher folyasom. A cicim meg mintha égne. Van esély h baba? Mensi görcsök sem folyamatosak hanem egy nsp 3 kb
Figyelt kérdés
Első clostis honapom es nemtudom hogy mikor van a nemvárt napja mert closti elott 50-60 napos cikl vtak.nagyon izguloook 😮2015. aug. 17. 09:38
1/5 anonim válasza:
Írod, hogy a ciklusod 28. napján vagy. De ha pl. a ciklusaid hosszabbak, pl. 30-32 naposak, akkor azt mindenképp várd ki, addig ne bocsátkozz jóslatokba.
De amúgy igen, a szurkáló has, sűrű folyás, cickóváltozások jelezhetnek babát.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat 😊 igen nagyon rossz h nem tudom számolni a ciklust
2015. aug. 17. 09:52
3/5 A kérdező kommentje:
Igazábol mindig fajt a cicim es mi dig gorcsolt a hasam mensikor de skkor egesz nap itt meg szinte csak reggelente meghat ez a testapilo szeru folyas. Sztem nem volt mensikor
2015. aug. 17. 09:55
4/5 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseriteni, de ha elotte 50-60 naposak voltaka ciklusaid, akkor valamj nagyon nincs rendben veled hormonalisan. De a doki gondolom nem vizsgalt ki mielott felirta clostyt? Elmondom mi fog tortenni rosszabb esetben. Tulstimuzza a petrefeszked, aminek hatasara tobb tuszo is novekedesnek indul, de a hormonalis kavarodas miatt nem valoszinu hogy ki fog tudni szabadulni a pete, a tuszo meg csak novekszik, novekszik, a burka megvastagosik, es egy ocsmany ciszta lesz belole, ami durva gorcsoket fog okozni, alhasi fajdalmat, esetleg petefeszek, es mehgyulladast. Jobb esetben, ugyan sikerul kiszabadulnia a petenek, ami a szinten katyvasz hormonjaid miatt olyan silany minosegu lesz, mert ez csak egy kikenyszeritett ovu, hogy vagy meg sem termekenyul, vagy ha veletlenul megis, a hormonok miatt a veteles majdnem 100%. Olyan jo lenne ha a dokik nem irogatnak ezt a nyomorult gyogyszert gondolkodas nelkul, mert ez nem csodaszer!!!! Ha normalis lenne a ciklusod, csak nehezen lenne peteeresed, meg lenne is eselye a dolognak, mert akkor csak a pé-vel van a baj! De nalad tuti hogy nem mukodik normalisan semmi mas sem! Ugyhogy ne nagyon eld bele magad semmibe, es ha vege ennek a ciklusnak, jobb lenne ha eloszor kivizsgaltatnad magad!!
5/5 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló először is köszönöm a válaszodat, másodszor mielött nem tudod a dolgok előzményét nem kértem hogy oktass ki,hogy vizsgáltassam ki magam. Hidd el már minden vizsgálaton túl vagyok,hormonvizsgálat stb...nincs peteérésem és progeszteron hiányom van nincs pcom nincs inzulinrezisztenciám csupán 8 évig szedtem fog gátlót és meglett az eredménye.Ha megkérdezted volna ezt akkor leírtam volna neked,és hanyagolhattuk volna ezt a stílust. szép napot
2015. aug. 17. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!