173cm - hez 75 kg nagyon sok? /L
Figyelt kérdés
2015. dec. 4. 12:20
1/4 anonim válasza:
Korodtól is függ, de egyébként valóban nem kevés.
2/4 anonim válasza:
40 alatt lányként/nőként szerintem sok.
3/4 A kérdező kommentje:
Ez tulajdonképpen már fogyás utáni állapot. Kb 1 éve 173 cm hez 109 kg voltam. Tudom, rengeteg. Észbe kaptam hogy ezen változtatni kell, mert ez így nem normális. Hosszú idő után sikerült jó pár méretet fogyni, úgyhogy most 74-75 kg vagyok,. Igyekszem sokat sportolni,. Ezért kérdezősködök itt, mert még szerintem ebből a 75 ből is van hova fogyni, és szerintem is sok még úgyhogy rajta vagyok :)
2015. dec. 4. 12:53
4/4 anonim válasza:
Hát, én 170 cm vagyok és általában 58-60 kg kb., szerintem nekem nem kell fogyni, picit husis vagyok, de ez bőven jó rajtam, nem akarok gebe lenni. 70-75 kilósan kövér lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!