Volt e már hasonló képpen valaki?
Sziasztok.
11 hónap 16-án voltam nőgyogyásznál utolsó menstruációm 11.03 volt.Szokás szerint lekezelő volt a Dr.azzal mentem el hogy fehér inkább már túrós bő váladékom volt papíra azt irta hogy kolpitis myc., nem mondott semmit de batrafen hüvely krémet írt fel 6 alkalmas mellé kértem fogamzásgátlót amiből mistralt írt fel. Ellezdtem a hüvelykrémet használni 11.24-én váratlanul másnapra meg is jött 23.napra (27-34 nap közt szokott megjönni) 24-én neki álltam a fogamzásgátlót szedni semmi szokatlant nembészleltem egészen tegnapig nem tudtam beazonosítani de most van még mindig tart a menzeszem amit kicsot kétlek mert nem vér vagy valamo magy gubanc lehet mert közepesen szürke folyásom lett.dokit ma hívom ùjabb időpont miatt és kicsot félek hogy valamo baj van volt hasonló valakovel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!