Hol találok NŐI! (NEM FÉRFI! ) nőgyógyászt? Lehetőleg ne magánklinikám mert nincs 10-30ezer forintom egy vizsgálatra,17 éves vagyok!
17 éves vagyok és már több, mint egy hete késik a mensesem. Van barátom de nem került sor még aktusra - szűz vagyok, és nem, nem voltunk olyan közel egymáshoz hogy bármi megtermékenyülés legyen mivel távkapcsolatban vagyunk és az utolsó mensesem óta nem találkoztunk. Terhesség kizárva. Van azonban egy petefészek cisztám amit október elején diagnosztizáltak és sajnos technikai gondok miatt még nem sikerült elmennem kontrollra (nem tudtam időpontot kérni), most viszont, nem találok egy ****** orvost akihez mehetnék. Akihez eddig jártam, már nincs időpontja erre az évre, felhivtam egy pár számot hogy találjak tini ambulancián női orvost vagy csak simán egy női orvost, és a. megmondták, hogy kérjek időpontot x napon y-z óra között vagy b. elküldtek h menjek magánklinikára mert "örülünk hogy van még nőgyógyász az országban".
Most, aki azzal szeretne kommentelni hogy ne válogassak azt szépen kérem hogy tartsa meg magának a hozzáfűzni valóját, mert bár értem, hogy az egészségemről van szó, de ha úgy adódna, nem szeretném hogy férfi turkáljon bennem és a kérdéseimet se szeretném egy férfinek feltenni. Ennek az az egyszerű oka van, hogy undort kelt bennem, legyen az 30 éves vagy 50 éves nem számít. Tehát férfi orvos csak legvégső esetben, VAGY abban az esetben ha legalább nem turkál, mert eddig csak ultrahangot csináltak és nem szeretném, hogy még szűzen turkáljon bennem, irtó kellemetlen lenne..
Tudom, sajnos ünnepek előtt nehéz időpontot kérni, még újra elmegyek a családi orvosomhoz, hátha tud valaki mást ajánlani.. Nagyon fontos lenne, hogy nő legyen. Konzultáció még úgyahogy elmenne, ha férfi az orvos de nem akarom, hogy hozzámérjen...
Kérdező nincs elszállva magától!
Azt kell felfogni hogy ha valaki orvoshoz megy van joga ahhoz hogy olyan orvost keresen magának aki előtt kevésbé kínós levetkőznie,akitől könnyebben mer kérdezni akár.
A legintimebb testrészedről van szó,és itt saját magunkat kell nézni hogy hol,kinél kevésbé kellemetlenebb az egész vizsgálat.Magadat kell előtérbe helyezni minden szemszögből nem mást!!!
Ha gyerekem lenne vele is megbeszélném férfihez vagy nőhöz szeretne menni,elkísérjem vagy ne stb.Aki nekem jó,megfelel másnak nem bíztos hogy megfelelne.Valaki csak férfihez, valaki csak nőhöz mehet ha teheti!
Ilyen egyszerű.
Nincs ebben semmi!
Mindenki menjen oda aki neki megfelel,akinél kevesebb frusztrációt érez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!