Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hol találok NŐI! (NEM FÉRFI!...

Unic0rn kérdése:

Hol találok NŐI! (NEM FÉRFI! ) nőgyógyászt? Lehetőleg ne magánklinikám mert nincs 10-30ezer forintom egy vizsgálatra,17 éves vagyok!

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és már több, mint egy hete késik a mensesem. Van barátom de nem került sor még aktusra - szűz vagyok, és nem, nem voltunk olyan közel egymáshoz hogy bármi megtermékenyülés legyen mivel távkapcsolatban vagyunk és az utolsó mensesem óta nem találkoztunk. Terhesség kizárva. Van azonban egy petefészek cisztám amit október elején diagnosztizáltak és sajnos technikai gondok miatt még nem sikerült elmennem kontrollra (nem tudtam időpontot kérni), most viszont, nem találok egy ****** orvost akihez mehetnék. Akihez eddig jártam, már nincs időpontja erre az évre, felhivtam egy pár számot hogy találjak tini ambulancián női orvost vagy csak simán egy női orvost, és a. megmondták, hogy kérjek időpontot x napon y-z óra között vagy b. elküldtek h menjek magánklinikára mert "örülünk hogy van még nőgyógyász az országban".

Most, aki azzal szeretne kommentelni hogy ne válogassak azt szépen kérem hogy tartsa meg magának a hozzáfűzni valóját, mert bár értem, hogy az egészségemről van szó, de ha úgy adódna, nem szeretném hogy férfi turkáljon bennem és a kérdéseimet se szeretném egy férfinek feltenni. Ennek az az egyszerű oka van, hogy undort kelt bennem, legyen az 30 éves vagy 50 éves nem számít. Tehát férfi orvos csak legvégső esetben, VAGY abban az esetben ha legalább nem turkál, mert eddig csak ultrahangot csináltak és nem szeretném, hogy még szűzen turkáljon bennem, irtó kellemetlen lenne..

Tudom, sajnos ünnepek előtt nehéz időpontot kérni, még újra elmegyek a családi orvosomhoz, hátha tud valaki mást ajánlani.. Nagyon fontos lenne, hogy nő legyen. Konzultáció még úgyahogy elmenne, ha férfi az orvos de nem akarom, hogy hozzámérjen...

2015. dec. 3. 09:39
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! A jános kórházat mindenképpen felhívom, és már fontolgatom a magánorvos lehetőségét is ha nincs más és sikerül beosztanom a pénzemet. :)
2015. dec. 3. 22:26
 12/22 anonim ***** válasza:
10%
Hát...a megfogalmazásaid alapján szerintem maradj szűz :D
2015. dec. 4. 03:45
 13/22 anonim ***** válasza:

Esetleg, ha itt körülnézel?

[link]

2015. dec. 4. 13:00
 14/22 anonim ***** válasza:
75%
Mit kell köcsögösködni?! Nem megy ffi-hoz,mert neki kellemetlen és kész!Én tudok olyat,hogy 24 éve nem volt ffi-nál,pedig műtéte is volt.Megkérte a doktornőt,hogy teljes női team legyen és megkapta!Ennyi,nem kell köcsögnek lenni és lenézni ezért a másokat!!!!
2015. dec. 4. 16:54
 15/22 anonim ***** válasza:
89%

Én már bőven felnőtt vagyok,de én is női orvoshoz jarok,magán orvoshoz.Nekem is kellemetlen lenne férfi előtt levetkőzni és elêg sokan vannak így.Ha gyerekem lenne őt is női orvoshoz vinném,ha csak nem akarna férfihez menni,vélemênyêt kikérnêm.Sőt mindig ha tehetem olyan Nőgyógyászhoz megyek el akinêl külön vizsgáló van,tehát csak az orvos lát.

Eleve kényelmetlen vizsgálat,nem kell hogy más is odalásson!

Semmi nincs abban hogy tiniként női orvoshoz szeretne elmenni.Eleve nem egy kellemes vizsgálat,nem kell azt mêg kellemetlenebbé tenni!

Kérdező inkább fizess ki 10000 ft-ot és akkor diszkréten vizsgálnak meg,olyan orvoshoz mehetsz aki neked szimpi.

2015. dec. 4. 20:18
 16/22 anonim ***** válasza:
88%

14-es le a kalappal előtted mert normálisan állsz a dolgokhoz,nem támadsz,ítélkezel!

Rengeteg nő írta hogy női orvoshoz szeret menni,szerintem mindenkinek joga van hogy olyan orvoshoz mehessen akihez akar.

2015. dec. 4. 20:20
 17/22 anonim ***** válasza:
Minden kórházban van női orvos Budapesten. Baross utcai klinikán is. (SOTE 1. női klinika) Én ide mennék, megnézném, mikor rendel nő. A gond az, hogy szakmailag nem tudom, hogy milyen. Szabad orvosválasztás van. Tényleg mindenhol van női doki.
2015. dec. 5. 16:21
 18/22 anonim ***** válasza:
46%

Én,mint írtam ha tehetem női orvoshoz megyek mindig,persze utána kérdezek mit hallani róla.

Tisztában vagyok hogy nem az orvos nemén múlik jó orvos vagy sem!De ezt szerintem mindenki tudja ezt,de itt a beteg érzéseit,kérését kell szem előtt tartani!

Ha nőhöz szeretne menni mért ne mehetne,lehet jó női orvost találni!

Ha más férfihoz köztük is sok jó van!

Csak azt nem értem ha valaki szégyenlősebb és nőhöz szeretne menni mért kell neki támadni.

De mivel nekem jobb érzés ha nőhöz mehetek így olyan női orvost keresek akiről jókat hallani.

2015. dec. 5. 20:48
 19/22 anonim ***** válasza:
34%
Ja majd azt hiszed annyira érdekli az orvost a szűz p*n*d, hogy azzal lesz elfoglalva...azért ennyire nem kell elszállni magadtól, drága. Neki a betege vagy, nem nőként tekint rád, de amíg ez nem jut el a tudatodig, addig b*sz*i sem fogsz remélem. Női orvos is van egy csomó, ha annyira akarnál, már rég találtál volna egyet, mialatt itt a felbecsülhetetlen szüzességedről áradozol...
2015. dec. 18. 00:12
 20/22 anonim ***** válasza:

19-es te olyan buta vagy hogy csak na!Olvasd végig milyen rondákat írsz,végig káronkodsz itt mindent!

Nagyon sok nő ha teheti női orvost keres ebben nincs semmi.

Ha van lehetőség had keressen szegény kérdező olyan orvost aki neki megfelelő,ahova szívesebben megy el.

2015. dec. 19. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!