Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Reális az, ha három hetente...

Reális az, ha három hetente jön meg a mensesem? (másfél éve jött meg elöször) 13/L

Figyelt kérdés
2015. dec. 2. 20:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

De miért 28 napot számolsz, ha nem is 28 napos a ciklusod? A 28 egy átlag, nem kötelezően 28 napos...

21-35 nap között normális.

2015. dec. 3. 16:22
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem tudtam,anyukám nem sokat beszél(t) róla és azt mondta,hogy egy ciklus 28 napos kell legyen...és most felfigyelt hogy olyan 25 naponként jön meg és orvoshoz akar vinni,nem tudom hogy mondjam meg hogy nincs igaza?Már 1 hete fontolgatom
2015. dec. 3. 17:05
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát elmehettek orvoshoz, majd az orvos is megmondja, hogy a ciklus nem feltétlenül 28 napos és ennyi.
2015. dec. 3. 18:20
 14/17 A kérdező kommentje:
Ilyenszerű vizsgálatoknál az orvossal csak beszelgetni kell vagy meg is vizsgal és levetkőztet??:/
2015. dec. 4. 16:44
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem kell orvoshoz menned,ne is menjél el!

A mensinek 21-28 napra,de van akinek akár 33 napra jön meg.Aki nem szed fogamzásgátlót azoknak nem mindig jön meg pontosan néha 24,van hogy a következő 27 napra jön meg.Nem is mindig ugyanolyan sokáig tart.

Az első években van akinek sokáig tart így a 9-12 nap normális még,sőt van akinek 2-4 napig tart csak.Az első években akar ki is maradhat a mensid.

Ne menj orvoshoz,mert előfordulhat hogy meg akar vizsgálni.

Ilyen fiatal szűz lányt többféleképpen vizsgálhat meg:

1.Bugyit,nacit,cipőt levetetheti,zokni marad,ágyra fel kell feküdni,lábakat szétteni,ha van lábtartó lábtartóra tenni és egyik ujjal a hüvelyebe nyúlhat,másik kezével a hsad vêgig nyomkodhatja,majd egy pálcikával a hüvekybe nyúlhat és mintat vehet.

2.bugyi,naci,cipőt levenni,zokni marad és a végbêlbe nyúl egy ujjal

3.hüvelyi uh\ultrahang\(bugyi,naci,cipő le,zokni marad)ágyra fekszel,lábak szét vagy lábtartóra ha van és egy vékony ,hosszúkás eszközt a hüvelyedbe csúsztat és monitoron nézi mi is a helyzet odabent

4.hasi uh\ultrahang\nacit picit kigombolod,leljebb csúsztatod és a hasadra zselés anyagot(polót picit feljebb húzod) ken az orvos és monitoron keresztül nêz meg

Ilyen fiatal lány esetêben egyik verzió sem túl jó êppen!

Nem kell neked nőgyógyász!!!

Ha majd kêsőbb elmész rá,női orvost keress,előtte könnyebb levetkőzni és a vizsgàlóba ha csak te nem akarod ne menjen be az anyukád,ez intim vizsgálat,jobb ha nem lát ebből semmit.

És van direkt gyermekgyógyasz,aki gyerekekre,tinikre szakosodott!

Menj oda anyukádhoz és mond el hogy 21-28 naponkênt kell a mensinek megjönnie,az első években kêshet,kimaradozhat,ez mind normális.

Neten keress mêg cikkeket amik erről írnak,mutasd meg neki!!!

De eleve ha te azt mondod nem vetkőzöl le,akkor az orvos nem fog tudni mit csinálni,erőszakkal senki nem vetkőzethet le,vizsgálhat meg

2015. dec. 4. 20:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Anyukádnak elmondtad már hogy utánaolvastál a mensinek és semmi bajod nincs?
2015. dec. 5. 21:15
 17/17 A kérdező kommentje:
Ja,de szerintem nem igazán győztem meg de probálkozom meggyőzni.Azt mondtam,hogy majd ha megy ő a kontrolra akkor kérdezze meg,hogy egy tininek ez így normálise.Mostonában annyit nem zaklat ezzel.Akik segítettek azoknak naggyon köszönöm:).
2015. dec. 6. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!