Hogyan lehet fogival késleltetni/eltolni a menstruációt?
Én sosem szedtem be 2 levelet szünet nélkül egymás után, mert olyankor nagy eséllyel folyamatos pecsételés lesz a 2. levél szedése alatt. Pár szem tablettával szoktam tologatni.
- vagy nem veszem be az 1. levél utolsó 2-3 szemét, így hamarabb jön meg a megvonásos vérzés 2-3 nappal, megtartom így az egy hetet, és a 2. levél beszedése előtt beszedem az első levélből kimaradt 2-3 szemet, így a 2. "ciklus" hosszabb lesz 2-3 nappal
- vagy beveszek az első levél után szünet nélkül a második levélből 2-3 szemet, így az első "ciklusom" hosszabb lesz 2-3 nappal, ezután tartom meg az egy hetes szünetet, majd folytatom a 2. levéllel, ami 2-3 szemmel kevesebb
Elméletileg ha nem veszed be mindig minimum a 21 szemet, akkor nem vagy védett, de én tologattam már 2-3 napot, és semmi probléma nem lett belőle. Nekem anya mondta, hogy annyit még lehet csalni vele ritkán.
Viszont az első 3 hónapban nem érdemes bekavarni tologatással a szervezetedbe, mert így is nagy kavarodást okoz, hogy a gyógyszert megszokja a szervezeted.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!