Menstruációt lehet hamarabbra hozni/késleltetni? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és eddig 2x jött meg. Februárban és áprilisban. Már lassan meg kéne jönnie, de félek, hogy ez a tábor idejére esne (2 hét múlva lesz). Tegnap barna folyásom volt ma meg fehér. Néha-néha görcsöl már a hasam, de alig vagyis nem fáj. Fontos lenne, hogy ne a táborban legyen, mert ott megyünk aqua parkba is. Megjön hamarosan? Vagy tudtok valamilyen tippet? Légyszi segítsetek! A késleltetést csak a legvégsőbb esetben szeretném. Tampont nem szeretnék használni és nem is akarok kimaradni a fürdőzésből.2015. jún. 2. 18:42
1/2 anonim válasza:
Tüneteid alapján egy-két héten belül meg fog jönni. Sok mindent nem tudsz ellene tenni max. remélni hogy egy pár napig a táborban fürdőzhess.
2/2 anonim válasza:
Hát nem biztos,hogy pont nem akkor fog megjönni. Ez sajnos sokszor kiszámíthatatlan. Én, van olyan hogy rágörcsölök,hogy megjön-e vagy sem, és azért késik. Legalábbis gondolom..
Két hét az még sok idő, szerintem addig meg fog jönni neked, mert van barna folyásod is meg görcsölget is a hasad. Én jó meleg vízben szoktam fürdeni,hogy hátha előrébb hozom vele.. de ez se mindig jön be. Ha nem jön össze nekem,akkor tampon, de azt meg írod,hogy nem akarsz használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!