Valami kipróbált és jól bevált házipraktika felfázásra várandósság ideje alatt? Mi és hogyan csináljam? Cickafarkfű teát és sós ülőfürdőt próbáltam eddig.
szia!
én igaz nem vagyok terhes,de a napokban volt felfázásom,de sajnos nem segitett a házipraktika mivel véreset pisiltem és nagyon fájt hiába csináltam.
én vettem kamillát medveszölöt és cickafarkot a gyogynövényesnél,de ne filterest vegyél,hanem rendes száritottat. ezekböl csináltam teát ill.ülöfürdöt mellette szedtem áfonya kivonatos étrendkiegészitöt plusz a gyogyszertárban lehet kapni urugin tinkturát ami nem gyogyszer hanem gyogyhatásu készitmény,de nemtudom h lehet e várandosoknak is szedni.
Nekem van egy jó módszerem, mindkét terhességem ideje alatt bevált.. nem forró, sőt még melegnek sem mondható vízben , azaz langyos sós vízben fürödj, mert a meleg víz nem jó a gyulladásokra..)jobban kialakulnak) kb 10-15percet ülj a vízben, DE figyelj arra , hogy inkább langyi legyen, mint meleg.
Nekem BEVÁLT!
Jajj neee... A terhesség alatti házi praktikák... Igaza van az előttem szólónak, nyomás a nőgyógyászhoz, ne vajákoljatok...
(Amúgy ha épp nem terhes valaki és csak valami nagyon enyhe izé van, akkor az áfonya néha tényleg bejön, de az még akkor nagyon kezdődő dolog...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!